Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul german al Economiei: Tsipras a taiat ultimele punti cu Europa. Noi negocieri cu Grecia sunt greu de imaginat

Hotnews Hotnews,
 Ministrul german al Economiei: Tsipras a taiat ultimele punti cu Europa. Noi negocieri cu Grecia sunt greu de imaginat

Sigmar Gabriel, ministrul german al Economiei si vice-cancelar, considera ca orice noi negocieri cu Grecia privind un nou acord de asistenta financiara sunt greu de imaginat dupa ce grecii au respins duminica prin referendum ultimele propuneri de reforma ale creditorilor internationali. Premierul grec Alexis Tsipras a taiat ultimele punti intre tara sa si Europa, a declarat vice-cancelarul german intr-un interviu ce va fi publicat luni de cotidianul Tagesspiegel. Dupa respingerea regulilor de joc ale zonei euro . ), negocieri asupra unor programe de asistenta in valoare de miliarde de euro) sunt greu de imaginat, a subliniat Sigmar Gabriel. continuă pe Hotnews

Preziceri sumbre privind un nou acord pentru Grecia. Ce a declarat ministrul german al economiei

Ministrul german al economiei, Sigmar Gabriel, considera ca orice noi negocieri cu Grecia privind un nou acord de asistenta financiara sunt greu de imaginat, dupa ce grecii au respins duminica prin referendum ultimele propuneri ale creditorilor internationali.

Ministrul german de Finante: Grecii decid daca pastreaza sau nu euro

Wolfgang Schaeuble, ministrul german de Finante, este de parere ca doar grecii decid daca isi doresc pastrarea euro sau nu. Grecia este membra a zonei euro. Nu e niciun dubiu in legatura cu acest lucru. Daca.

Yanis Varoufakis: Ministrul german de Finante isi dorea un Grexit din 2012

Yanis Varoufakis, ministrul elen de Finante, a declarat pentru un cotidian german ca omologul sau german, Wolfgang Schaeuble, isi dorea un Grexit inca din 2012. inca din 2012, domnul Schauble a lasat sa se.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )