Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ministrul grec de Finante si-a dat demisia, desi rezultatul referendumului a fost contra euro. De ce a facut acest pas

România Liberă România Liberă,
Ministrul grec de Finante si-a dat demisia, desi rezultatul referendumului a fost contra euro. De ce a facut acest pas

Ministrul grec de Finante, Yanis Varoufakis, si-a anuntat, luni, demisia, dupa referendumul din Grecia. Anuntul a fost facut de acesta pe blogul personal dar si pe contul de Twitter. continuă pe România Liberă

Ministrul grec de Finante si-a anuntat demisia

Ministrul grec de Finante, Yannis Varoufakis, si-a anuntat, luni, demisia, dupa referendumul din Grecia. Anuntul a fost facut de acesta pe blogul personal dar si pe contul de Twitter.

Ministrul grec de Finante, Yanis Varoufakis, si-a dat demisia

Ministrul grec de Finante, Yanis Varoufakis, a anuntat luni dimineata ca demisioneaza, la o zi dupa ce alegatorii greci au respins prin referendum masurile de austeritate impuse de creditorii internationali ai Greciei, relateaza Reuters in pagina.

Ministrul grec de Finante, Yanis Varoufakis, a demisionat

Ministrul grec de finante, Yanis Varoufakis, si-a anuntat luni dimineata demisia, informeaza Reuters. Demisia lui Varoufakis vine la doar o zi dupa referendumul prin care grecii au respins categoric masurile de.

Ministrul grec de Finante, Yanis Varoufakis, a demisionat din guvernul Tsipras, dupa referendumul prin care cetatenii au respins masurile de austeritate propuse de creditori

Ministrul grec de finante, Yanis Varoufakis, si-a anuntat luni dimineata demisia, informeaza Reuters. Demisia lui Varoufakis vine la doar o zi dupa referendumul prin care grecii au respins categoric masurile de.

Ministrul grec de finante, Yanis Varoufakis, si-a anuntat demisia

Ministrul grec al finantelor, Yanis Varoufakis, si-a anuntat demisia in urma cu cateva minute. La scurt timp dupa anuntarea rezultatelor referendumului, am fost informat despre o anumita preferinta a.

Ministrul grec de Finante: Acordul dintre Grecia si creditori este aproape finalizat

Yanis Varoufakis, ministrul grec de Finante, a declarat, vineri, ca acordul dintre Grecia si creditori este aproape finalizat, indicand ca cele doua parti au purtat discutii private pe parcursul saptamanii.

Ministrul grec de Finante: Acordul dintre Grecia si creditorii internationali este aproape finalizat

Ministrul grec de Finante, Yanis Varoufakis, a declarat, vineri, ca acordul dintre Grecia si creditorii sai este aproape finalizat, in urma discutiilor pe care Guvernul elen si oficialii europeni le-au purtat pe.

Ministrul grec de Finante: Ceea ce fac creditorii internationali cu Grecia poate fi numit intr-un singur fel - terorism

Ministrul grec al Finantelor, Yannis Varoufakis, a declarat ca Uniunea Europeana nu-si permite intrarea Greciei in colaps financiar, acuzand creditorii internationali de terorism, scrie The Guardian. Ceea ce.

Ministrul grec al Finantelor ii acuza pe creditorii internationali de terorism si de umilirea grecilor, dar se arata increzator intr-un acord: UE nu isi permite colapsul financiar al Greciei

Ministrul grec al Finantelor, Yanis Varoufakis, a acuzat sambata creditorii internationali ai tarii sale de terorism si de intentia de a-i umili pe greci, cu o zi inaintea referendumului prin care acestia se vor pronunta asupra ultimelor propuneri de acord ale institutiilor creditoare. Ceea ce fac cu Grecia are un nume: terorism, a acuzat Varoufakis intr-un interviu acordat cotidianului spaniol El Mundo.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )