Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ministrul grec al Finantelor ii acuza pe creditorii internationali de terorism si de umilirea grecilor, dar se arata increzator intr-un acord: UE nu isi permite colapsul financiar al Greciei

Hotnews Hotnews,
 Ministrul grec al Finantelor ii acuza pe creditorii internationali de terorism si de umilirea grecilor, dar se arata increzator intr-un acord: UE nu isi permite colapsul financiar al Greciei

Ministrul grec al Finantelor, Yanis Varoufakis, a acuzat sambata creditorii internationali ai tarii sale de terorism si de intentia de a-i umili pe greci, cu o zi inaintea referendumului prin care acestia se vor pronunta asupra ultimelor propuneri de acord ale institutiilor creditoare. Ceea ce fac cu Grecia are un nume: terorism, a acuzat Varoufakis intr-un interviu acordat cotidianului spaniol El Mundo. continuă pe Hotnews

Ministrul de finante grec acuza creditorii internationali de terorism

Ministrul elen de finante, Yanis Varoufakis, a acuzat sambata creditorii internationali ai tarii sale de terorism si de intentia de a-i umili pe greci, cu o zi inaintea referendumului prin care acestia.

Ministrul grec de Finante: Ceea ce fac creditorii internationali cu Grecia poate fi numit intr-un singur fel - terorism

Ministrul grec al Finantelor, Yannis Varoufakis, a declarat ca Uniunea Europeana nu-si permite intrarea Greciei in colaps financiar, acuzand creditorii internationali de terorism, scrie The Guardian. Ceea ce.

Criza din Grecia: O zi pana la referendum, grecii din afara tarii revin masiv acasa pentru a vota/ Fondul European de Stabilitate Financiara avertizeaza ca ar putea cere Greciei sa returneze o datorie de 140 de miliarde euro/ Ministrul grec de Finante ac

Investitotii din intreaga lume s-au uitat sambata cu respiratia taiata la Grecia, unde 10 milioane de greci se pregatesc sa voteze intr-un referendum care se prezinta drept cea mai mare provocare la adresa monedei euro de la adoptarea sa, scrie The Guardian. Cu cateva ore inaintea votului, si dupa ateva luni de confruntari dure intre guvernul de stanga radicala a lui Tsipras si creditorii Greciei, unul dintre cei mai duri critici ai Atenei pare sa fi clipit. Ministrul german de Finante Wolfgang Schauble, pana acum intruchiparea liniei dure in randul autoritatiilor de la Berlin, a adoptat un ton usor mai impaciuitor cu Atena afirmand ca alegerea de duminica este intre a pastra moneda euro si a ramane temporar fara ea, aratand totodata ca exista un loc in Zona Euro pentru Grecia. Cetatenii greci care traiesc in afara tarii au revenit masiv acasa in timpul zilei, dinspre toate colturile lumii, pentru a putea vota la referendumul de duminica, in conditiile in care, potrivit regulilor de organizare a referendumului, cetatenii greci isi pot exprima dreptul la vot doar in tara. In jur de un milion de greci traiesc in afara granitelor. Razboiul declaratiilor a continuat insa, de la Atena venind acuzatii dure facute de nimeni altul decat ministrul Finantelor Yanis Varoufakis, care i-a acuzat pe creditorii internationali de terorism si de intentia de a-i umili pe greci.

Ministrul grec de Finante: Acordul dintre Grecia si creditorii internationali este aproape finalizat

Ministrul grec de Finante, Yanis Varoufakis, a declarat, vineri, ca acordul dintre Grecia si creditorii sai este aproape finalizat, in urma discutiilor pe care Guvernul elen si oficialii europeni le-au purtat pe.

Ministrul grec de finante vrea un acord cu creditorii europeni ai Greciei dupa referendumul de duminica

Ministrul grec al Finantelor Yannis Varoufakis a declarat miercuri seara ca doreste un acord cu creditorii europeni ai Greciei la o zi dupa aflarea rezultatului referendumului, relateaza BBC. Luni, creditorii vor.

Yanis Varoufakis acuza creditorii Greciei de terorism

Yanis Varoufakis, ministrul elen de finante, a acuzat creditorii tarii ale de terrorism si de intentia de a-I umili pe greci.

Ministrul grec de Finante: Acordul dintre Grecia si creditori este aproape finalizat

Yanis Varoufakis, ministrul grec de Finante, a declarat, vineri, ca acordul dintre Grecia si creditori este aproape finalizat, indicand ca cele doua parti au purtat discutii private pe parcursul saptamanii.

Ministrul grec de Finante, despre o posibila iesire a tarii din zona euro: Nu avem capacitatea de a tipari drahme. Ne-am distrus matritele

Ministrul grec de Finante, Yanis Varoufakis, a declarat joi ca tara sa nu poate reveni la vechea moneda, drahma, pentru ca matritele au fost distruse, informeaza AFP. Nu avem capacitatea de a tipari drahme.

Mesaj pentru creditorii internationali din partea ministrului Finantelor grec: NU la referendum

NU la referendum este mesajul de pe un banner arborat pe sediul Ministerului Finantelor din Grecia, care este condus de Yannis Varoufakis, potrivit iefimerida. gr. Varoufakis este cunoscut drept un marxist dur care.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )