Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul de Interne a anuntat ridicarea carantinei in orasul Suceava

România Liberă România Liberă,
Ministrul de Interne a anuntat ridicarea carantinei in orasul Suceava

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, miercuri seara, ca se termina carantina in municipiul . continuă pe România Liberă

Directia de Sanatate Publica a solicitat ridicarea carantinei in orasul Suceava si cele 8 localitati limitrofe. Raspunsul ministrului Sanatatii

Directia de Sanatate Publica Suceava a solicitat ridicarea masurii de carantinare a municipiului Suceava si a celor 8 localitati limitrofe pe motiv ca numarul infectiilor cu COVID-19 este in scadere si spitalului are resursele necesare pentru tratarea pacientilor.

DSP Suceava solicita ridicarea carantinei

Directia de Sanatate Publica Suceava a solicitat autoritatilor statului ridicarea carantinei in judet, dupa ce a remarcat trendul pozitiv al evolutiei infectiilor cu COVID -19 in judetul Suceava in perioada 26.

Deputatul PPUSL Alexandru Baisanu cere ridicarea carantinei la Suceava: Nu cred ca un oras intreg trebuie izolat

Alexandru Baisanu este noul membru al Partidului Puterii Umaniste. Parlamentar de Suceava, deputatul este licentiat in psihopedagogie speciala si asistenta sociala, precum si in drept, doctor in Filosofie si de aproape doua decenii este cadru universitar la Universitatea Stefan cel Mare din Suceava.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )