Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul de Interne, la sfat cu un sindicalist inculpat

România Liberă România Liberă,
Ministrul de Interne, la sfat cu un sindicalist inculpat

Carmen Dan a avut o intalnire cu liderii de -sindicat din Politie, cu care a discutat despre buget, salarizare si statutul politistului. La discutii a participat si sindicalistul Iulian Surugiu, cercetat pentru evaziune fiscala. continuă pe România Liberă

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, audiata la DNA

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a venit luni la Directia Nationala Anticoruptie, surse judiciare declarand ca a fost citata pentru a fi audiata in calitate de martor in dosarul privind OUG 13 de modificare a codurilor penale, abrogata ulterior printr-o alta ordonanta de urgenta.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost audiata la sediul DNA, in dosarul privind OUG 13

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a ajuns, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), informeaza Agerpres. Stire in curs de actualizare.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a dat explicatii ca martor, la DNA, in dosarul privind OUG 13

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a ajuns, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), informeaza Agerpres. Stire in curs de actualizare.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, audiata la DNA in dosarul privind OUG 13

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat luni dimineata la DNA, pentru a da declaratii, in calitate de martor, in dosarul privind Ordonanta 13. La intrarea in institutie, aceasta a refuzat.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, audiata la DNA

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a fost citata, astazi, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiata in calitate de martor in dosarul privind OUG 13 de modificare a codurilor penale, abrogata ulterior printr-o alta ordonanta de urgenta.

Exclusiv RL PRINT: Ministrul de Interne, la sfat cu un inculpat

Carmen Dan a avut o intalnire cu o parte dintre liderii de sindicat din Politie, cu care a discutat despre buget, salarizare si statutul politistului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )