Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ministrul de Interne vrea sa acceseze fonduri europene de cinci ori mai mari decat bugetul ministerului, in acest an

Adevărul Adevărul,
Ministrul de Interne vrea sa acceseze fonduri europene de cinci ori mai mari decat bugetul ministerului, in acest an

Ministrul de Interne, Lucian Bode, anunta ca isi propune sa creasca de cinci ori bugetul ministerului pe care il conduce prin accesarea de fonduri europene, in conditiile in care peste trei sferturi din bugetul MAI este alocat platii salariilor si pensiilor angajatilor din sistem. El reafirma nevoia de reformare in sistemul public, inclusiv in Ministerul Afacerilor Interne. continuă pe Adevărul

Administrator public nou la Consiliul Judetean Botosani. Are experienta in fonduri europene

Consiliul Judetean Botosani are un nou administrator public. Este vorba despre un inginer de 44 de ani care s-a facut remarcat prin atragerea de fonduri europene in domeniul public.

Afaceri imobiliare cu fonduri europene

8275 de companii au solicitat finantare pentru achizitionarea unor imobile - cladiri sau terenuri * Claudiu Nasui, ministrul Economiei: Eu nu am de gand sa finantez apartamente din proiecte europene * Premierul Florin Citu a solicitat Corpului de Control sa verifice implementarea masurii 3 * Florin Jianu, presedintele CNIPMMR: Diferentierea solicitantilor pe baza de cofinantare face ca firmele puternice, care au bani, sa supraliciteze, iar granturile sa nu ajunga la antreprenorii care au cea mai mare nevoie de sumele respective Implementarea masurilor de sprijinire financiara a intreprinderilor mici si mijlocii IMM) care au avut de suferit din cauza pandemiei Covid-19 sau a restrictiilor impuse de autoritati in timpul acesteia, pare a fi calcaiul lui Ahile pentru noul guvern.

UE cere Ungariei sa modifice legislatia privind achizitiile publice pentru a impiedica fraudele cu fonduri europene

Comisia Europeana a cerut Ungariei sa reformeze legislatia privind achizitiile publice pentru a combate fraude in valoare de miliarde de dolari din fondul Uniunii Europene pentru relansarea economica dupa pandemia de coronavirus, arata un document intern.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )