Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Justitiei, despre DNA: Este foarte grav atunci cand magistratii dau semnal ca nu au incredere intr-o institutie care si-a dovedit eficienta

B1 B1,
Ministrul Justitiei, despre DNA: Este foarte grav atunci cand magistratii dau semnal ca nu au incredere intr-o institutie care si-a dovedit eficienta

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, spune ca este extrem de grav ca magistratii sa dea un semnal de neincredere in Directia Nationala Anticoruptie, o institutie care si-a dovedit, in timp, eficienta. continuă pe B1

STELIAN ION, MINISTRUL JUSTITIEI: Cine vrea sa mentina SIIJ, vrea sa slabeasca DNA

Batalia in jurul mentinerii Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) este data de cei care doresc ca Directia Nationala Anticoruptie DNA) sa nu mai cerceteze penal judecatorii si de cei care doresc ca prin existenta sectiei speciale sa puna o presiune asupra procurorilor anticoruptie pentru a le ingreuna activitatea desfasurata de acestia, a sustinut, azi, Stelian Ion, ministrul Justitiei, intr-un interviu acordat pentru publicatia Epoch-Times Romania.

Ministrul Justitiei cere sanctiuni foarte ferme daca se confirma filari ilegale ale unor magistrati

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a cerut vineri sanctiuni foarte ferme in cazul in care se confirma ca au existat filari ilegale ale unor magistrati, dupa doua scandaluri rasunatoare care au aparut recent in spatiul public.

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, despre disputele de la sedinta CSM: Nivelul discutiei a fost coborat nu de catre mine, ci de catre anumiti membri

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a precizat vineri, intr-o conferinta de presa, in legtura cu disputele de la sedinta CSM in care reprezentantii magistratilor au avizat negativ proiectul privind.

VIDEO. Ministrul Justitiei, reactie dupa avizul negativ al CSM pe desfiintarea SIJ

Ministrul Justitiei Stelian Ion a anuntat, dupa ce CSM a adat aviz negativ proiectului de desfiintar.

VIDEO Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a semnat si trimis Guvernului proiectul pentru desfiintarea Sectiei Speciale, avizat negativ de CSM

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a semnat vineri dimineata proiectul de desfiintare a controversatei Sectii de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ). Acesta a precizat, intr-o conferinta de presa, ca a luat aceasta decizie in ciuda avizului negativ al CSM, pentru a aduce normalitate in sistemul de justitie.

Ministrul Energiei, despre buget: Nu este unul de austeritate, dar nici nu multumeste pe toata lumea

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, considera ca bugetul pentru 2021 nu este unul de austeritate, dar nici nu multumeste pe toata lumea si, desi ministrii isi doresc cat mai multi bani de la buget, nu se poate pentru ca trebuie sa ne incadram in deficit.

Ce spune ministrul Mediului despre taxa auto: Putem vorbi despre o taxa de poluare

Ministrul Mediului, Barna Tanczos, a declarat ca nu va fi lansata o dezbatere despre introducerea unei taxe auto, in Romania, dar se poate discuta despre o taxa de poluare care este aplicabila in mai multe tari din Uniunea Europeana.

Ministrul Educatiei, despre investitia banilor din invatamant si problemele din scoli: Una dintre reforme priveste infrastructura din invatamant, precum materialele auxiliare sau mobilierul (VIDEO)

Vineri seara, ministrul Educatiei a fost intrebat de Tudor Musdat, in direct pe B1 TV, cum se va putea rezolva problema toaletelor din scoli, avand in vedere ca ele reprezinta o problema in mai multe.

Ministrul Educatiei, despre scandalul de la Colegiul Sincai: Nu s-a luat o decizie de relocare!

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a discutat marti cu profesorii protestatari de la Colegiul National Gheorghe Sincai din Bucuresti. Acestia se opun relocarii liceului pentru a se putea efectua lucrari de consolidare a cladirii. Oficialul s-a implicat in medierea conflictului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )