Libnet.ro
UNICEF

01:06

Judecatoarea Mariana Ghena, noul presedinte al CSM: Nu dorim o lege a raspunderii magistratilor

Hotnews Hotnews,
 Judecatoarea Mariana Ghena, noul presedinte al CSM: Nu dorim o lege a raspunderii magistratilor

Mariana Ghena a devenit vineri noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, ea spunand ca magistratii nu vor o lege a raspunderii pana cand nu vor avea si conditiile de lucru ale judecatorilor si procurorilor din alte state europene, potrivit news. ro. Ea i-a spus ministrului Justitiei ca iminenta initiativa legislativa este o problema sensibila: Nu o dorim, nu o vedem in alta modalitate decat cea reglementata in prezent. continuă pe Hotnews

Noua conducere a CSM: Judecatoarea Mariana Ghena a fost aleasa presedinte, procurorul Cristian Ban va fi vicepresedinte

Noul Consiliul Superior al Magistraturii CSM) si-a ales conducerea, judecatoarea Mariana Ghena fiind votata pentru functia de presedinte si procurorul Mihai Cristian Ban pentru functia de vicepresedinte.

UPDATE Noua conducere a CSM: Judecatoarea Mariana Ghena, presedinte; procurorul Cristian Ban, vicepresedinte

Mariana Ghena, aleasa pentru un mandat de sase ani in Consiliul Superior al Magistraturii, este noul presedinte al institutiei care garanteaza independenta Justitiei si care se ocupa cariera magistratilor. Pe functia de vicepresedinte a fost votat procurorul Cristian Ban.

Judecatoarea Mariana Ghena, din Galati, este noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii

Potrivit CV-ului anexat scrisorii de depunere a candidaturii adresata Colegiului de conducere al inaltei Curti de Casatie si Justitie, judecatoarea Mariana Ghena s-a nascut la 17 mai 1964 si are in spate o cariera de 27 de ani, dintre care 19 ani la instantele din Galati.

CSM, O NOUA CONDUCERE: Mariana Ghena - presedinte, Cristian Mihai Ban - vicepresedinte

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii si-au ales, vineri, noua conducere. Judecatoarea Mariana Ghena a fost aleasa, vineri, presedinte al CSM, iar procurorul Cristian Mihai Ban vicepresedinte. Mariana.

Alegerea noii conduceri a CSM. Mariana Ghena, judecatoare de la inalta Curte, candideaza la presedintia Consiliului, iar procurorul Cristian Ban, pentru functia de vicepresedinte

Mariana Ghena, aleasa pentru un mandat de sase ani in Consiliul Superior al Magistraturii, si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al institutiei care garanteaza independenta Justitiei si care se ocupa cariera magistratilor. pen .

Serban Nicolae, cel care ii conducea masina lui Catalin Voicu, este noul presedinte al Comisiei juridice a Senatului

Senatorul Partidului Social Democrat Serban Nicolae este, incepand de joi, noul presedinte al Comisiei juridice a Senatului dupa ce Carmen Daniela Dan, cea care a detinut anterior aceasta functie, a fost numita ministru de Interne in Guvernul Grindeanu.

Serban Nicolae este noul presedinte al Comisiei Juridice a Senatului, dupa plecarea lui Carmen Dan la MAI

Liderul senatorilor PSD Serban Nicolae este noul presedinte al Comisiei Juridice, dupa ce senatorul PSD Carmen Dan a fost numita in functia de ministru de Interne.

Serban Nicolae, care ii conducea masina lui Catalin Voicu, este noul presedinte al Comisiei juridice a Senatului

Senatorul Partidului Social Democrat Serban Nicolae este, incepand de joi, noul presedinte al Comisiei juridice a Senatului dupa ce Carmen Daniela Dan, cea care a detinut anterior aceasta functie, a fost numita ministru de Interne in Guvernul Grindeanu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )