Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ex-membru CSM: exista o lege a raspunderii magistratilor. Judecatorii si procurorii raspund civil, penal si disciplinar

Adevărul Adevărul,
Ex-membru CSM: exista o lege a raspunderii magistratilor. Judecatorii si procurorii raspund civil, penal si disciplinar

Judecatorul clujean, Cristi Danilet, care a fost pana astazi membrul al Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sustine ca exista mai multe tipuri de raspundere a magistratilor, inclusiv materiala. Niciunul dintre cei care vorbesc de aceasta lege nu stie cate feluri de raspundere a magistratilor exista in prezent, sustine judecatorul in replica la afirmatiile noului ministru al Justitiei privind necesitatea unei astfel de reglementari. continuă pe Adevărul

Judecatoarea Mariana Ghena, noul presedinte al CSM: Nu dorim o lege a raspunderii magistratilor

Mariana Ghena a devenit vineri noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, ea spunand ca magistratii nu vor o lege a raspunderii pana cand nu vor avea si conditiile de lucru ale judecatorilor si procurorilor din alte state europene, potrivit news. ro. Ea i-a spus ministrului Justitiei ca iminenta initiativa legislativa este o problema sensibila: Nu o dorim, nu o vedem in alta modalitate decat cea reglementata in prezent.

Ministrul Justitiei: Legea raspunderii magistratilor ar putea ajunge in Parlament cel tarziu in februarie

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat vineri, la CSM, ca este necesara o lege a raspunderii magistratilor, iar aceasta ar putea intra in dezbatere la Parlament cel tarziu in februarie, dupa ce va avea discutii cu reprezentantii sistemului judiciar. Florin Iordache a spus ca va initia discutii informale cu reprezentantii sistemului judiciar.

Ministrul Justitiei, despre legea raspunderii magistratilor: intreaga societate o asteapta

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a sustinut vineri ca urgenta adoptarii unei legi pentru raspunderea magistratilor este data de faptul ca intreaga societate o asteapta, adaugand.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )