Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Justitiei explica de ce a semnat documentele pentru eliberarea din arest a Elenei Udrea si Alinei Bica: Daca nu semnam era abuz pe fata

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Justitiei explica de ce a semnat documentele pentru eliberarea din arest a Elenei Udrea si Alinei Bica: Daca nu semnam era abuz pe fata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca a semnat documentele pentru eliberarea fostului ministru al Dezvoltarii Elena Udrea si a fostului procuror-sef DIICOT Alina Bica, aflate in detentie in Costa Rica, pentru ca asa spune legea si daca nu ar fi facut-o, ar fi fost un abuz pe fata. continuă pe Hotnews

Ministrul Justitiei a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea.

Ministrul Justitiei a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat ca a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea, aflata in detentie in Costa Rica, in urma solicitarii de extradare formulate de autoritatile de la Bucuresti.

Ministrul Justitiei a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat ca a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea, aflata in detentie in Costa Rica, in urma solicitarii de extradare formulate de autoritatile de la Bucuresti. Pedeapsa de sase ani de inchisoare primita de Elena Udrea in dosarul Gala Bute a fost suspendata prin decizia ICCJ, iar Tribunalul Bucuresti a revocat cererea de extradare.

Tudorel Toader a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a semnat sambata eliberarea Elenei Udrea. Acum documentele au ajuns la Ministerul Justitiei si au fost semnate. Imediat procedam la traducere, apostilare si.

Ministrul Justitiei, despre recursul compensatoriu: CEDO a venit cu recomandarea

Ministrul Justitiei a vorbit si de recursul compensatoriu. Toader sustine ca acest proiect a venit la recomandarea CEDO. Romania are foarte multe condamnari la CEDO pe conditii necorespunzatoare din.

Ministrul Justitiei, atac dur la adresa DNA: Romanii au vazut cum se fac dosarele

Atac devastator al lui Tudorel Toader la adresa DNA. Ministrul Justitiei spune ca inregistrarile cu Anca Jurma, sefa interimara a DNA, au scos la ivealafelul in care se faceau dosarele penale aici, pe.

Omul de afaceri Horia Simu, dupa eliberarea din inchisoare: Voi incerca sa demonstrez toata nevinovatia mea in fata noului complet

Update:Afaceristul Horia Simu a facut mai multe declaratii dupa ce a fost eliberat din inchisoare in urma deciziei CCR. Va multumesc ca sunteti aici. Vreau sa ii multumesc lui Dumnezeu ca.

Dan Sova, prima reactie dupa eliberarea din inchisoare: Judecatorul care a facut diferenta este cel care nu trebuia sa fie in Complet

Fostul parlamentar Dan Sova a declarat, miercuri noaptea, dupa ce a fost eliberat din Penitenciarul Jilava in urma contestarii alcatuirii completurilor de 5 judecatori, ca a fost condamnat cu o decizie de 3 la 2,.

CNAIR a semnat contractul pentru varianta ocolitoare a municipiului Bacau: 142 de milioane de euro, 36 de luni pentru constructie si 7 ani garantie

Asocierea Spedition UMB SRL - Tehnostrade SRL va proiecta si va construi varianta ocolitoare a municipiului Bacau, in termen de 36 luni, din care 6 luni sunt alocate proiectarii si 30 luni executiei lucrarilor. Antreprenorul va oferi de asemenea o garantie a lucrarilor de 7 ani. Valoarea contractului se ridica la 142 de milioane de euro, potrivit Mediafax.

VIDEO Mesajul Theresei May pentru polonezii din Marea Britanie: Puteti ramne

Theresa May si-a pus la lucru cunostintele de poloneza intr-o declaratie oficiala care a avut loc pe Downing Street. May a facut declaratii in urma discutiilor purtate cu prim-ministrul Poloniei, relateaza BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )