Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ministrul Muncii da asigurari: Nu scadem nicio pensie aflata in plata. Nu schimbam varsta de pensionare

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii da asigurari: Nu scadem nicio pensie aflata in plata. Nu schimbam varsta de pensionare

Ministerul Muncii va emite o Ordonanta de Urgenta prin care pensiile speciale nu se vor mai actualiza in raport cu salariile celor aflati in activitate ci vor creste in raport cu rata. continuă pe Antena3

Tariceanu: Prin noul proiect nu se micsoreaza nicio pensie aflata in plata / Dragnea: Indexarea pensiilor speciale, doar cu indicele de inflatie

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat dupa sedinta coalitie de guvernare ca proiectul privind pensiile speciale va fi adoptat prin OUG pentru a corecta o anomalie.

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii: Pensiile militare in plata nu vor scadea, dar nici nu vor mai creste. Dam OUG saptamana viitoare

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca Guvernul va adopta saptamana urmatoare o ordonata de urgenta privind pensile militare, precizand ca acestea nu vor mai creste in functie de cresterea veniturilor celor aflati in activitate.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, anunta cresterea salariilor si a pensiilor

Niciun salariu din Romania nu va scadea in momentul in care va fi schimbat sistemul de contributii, a declarat, luni seara, la Antena 3, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

Cu cat cresc salariile. Detalii de la ministrul Muncii

Niciun salariu din Romania nu va scadea in momentul in care va fi schimbat sistemul de contributii, a declarat, luni seara, la Antena 3, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Salariul minim ici.

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu: Indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la 1800 de euro

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, duminica seara, ca indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la 1800 de euro.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Ordonanta de Urgenta care modifica Legea pensiilor speciale va intra in vigoare la 15 septembrie. Se va modifica modul in care se actualizeaza pensiile. Nu schimbam varsta de pensionare

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, duminica, la Antena 3, ca Ordonanta de Urgenta care modifica legea pensiilor speciale se refera la toate categoriile de pensii speciale, nu doar la cele pentru militari, politisti si servicii secrete. Propriu-zis, ordonanta ar viza modificarea modului de actualizare a pensiilor si ar intra in vigoare de la 15 septembrie.

VIDEO. Ministrii Cabinetului Tudose au dat din nou socoteala coalitiei de guvernare PSD-ALDE. Calin Popescu Tariceanu, despre pensiile militarilor: Asa cum functioneaza astazi, Legea reprezinta o anomalie. Sa fie clar, nu se micsoreaza nicio pensie!

Liderii coalitiei de guvernare PSD - ALDE vor discuta, luni, de la ora 12. 00, despre modificarea Legii pensiilor militare, subiect asupra caruia ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a insistat ca este necesar sa se aduca anumite corectii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )