Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ministrul Muncii despre protestele privind masurile fiscale: E manipulare!

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii despre protestele privind masurile fiscale: E manipulare!

Ministrul Muncii a declarat, referitor la protestele sindicatelor privind masurile fiscale, ca este vorba despre manipulare venita din partea liderilor de sindicat. Cred ca este foarte multa manipulare. continuă pe Antena3

Radu Banciu, despre masurile fiscale: Sa nu credeti ca au fost gandite. Oamenii astia nu mai stiau pe unde sa scoata camasa si au recurs la aceasta porcarie. Nici ei nu o inteleg (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre masurile fiscale anuntate de guvernul Tudose. Cine e Mihai Tudose? Absolut un nimeni. Istpria.

Tariceanu despre masurile fiscale: Nu trebuie sa ne grabim

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat luni ca rapiditatea nu este factorul cheie atunci cand e vorba de adoptarea in Guvern a unor masuri atat de importante, precum pachetul referitor la masurile fiscale.

Si un copil stie. Un primar PSD, nemultumit de masurile fiscale, ii cere lui Tudose sa arate ca stie aritmetica de clasa a II-a

Masurile fiscale pe care guvernul se pregateste sa le adopte in sedinta de guvern de miercuri de la ora 15:00 provoaca mare nemultumire in randul primarilor. Chiar membrii PSD se intorc i.

Tariceanu: ALDE sustine masurile fiscale anuntate de Guvern

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti seara ca partidul pe care il conduce sustine masurile fiscale anuntate de Guvernul Tudose. Potrivit lui Tariceanu, in pofida di.

Tariceanu: ALDE sustine masurile fiscale anuntate de guvern, vor creste puterea de cumparare fara a reduce competitivitatea

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti seara ca partidul pe care il conduce sustine masurile fiscale anuntate de Guvernul Tudose si a sustinut ca, in pofida disputelor si a informatiilor incorecte, acesta vor conduce la cresterea puterii de cumparare fara a reduce competitivitatea economiei.

Ministrul Muncii il acuza pe liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, ca are interese/ Tudose: Oamenii de buna-credinta si liderii de sindicat nu s-au lasat pacaliti de fostul lor coleg

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a spus, intr-un interviu intregistrat si difuzat joi la Antena 3, ca liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, nu are probleme cu legea salarizarii, ci cu faptul ca se elimina tichetele de masa, iar el are o firma de tichete de masa. Si premierul Mihai Tudose apreciaza intr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare ca, urmare a modificarilor la Codul fiscal aprobate de Guvern, oamenii de buna-credinta si liderii de sindicat nu s-au lasat pacaliti de fostul lor coleg, Bogdan Hossu, despre care spune ca s-a transformat in liderul de sindicat al bancherilor si al unor oameni de afaceri.

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu:Acest transfer de contributii l-am facut pentru a colecta mai multi bani la buget, la pensii si sanatate, dar salariile romanilor cresc prin alte instrumente decat codul fiscal

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a spus intr-un interviu inregistrat si difuzat joi la Antena 3 ca transferul contributiilor de la angajator la angajat a fost facut pentru a proteja angajatul si statul, pentru ca 30% din companii nu platesc contributiile la sanatate si pensie, iar in paralel vor veni cu o lege care sa reintroduca infractiunea de stopaj la sursa. Aceasta a mai spus ca salariile romanilor cresc prin alte instrumente decat modificarea Codul Fiscal, dar vor creste si salariile prin modificarea adoptata miercuri.

Seful Comisiei SRI: Fostul director al SPP sustine ca se mai pregateste un dosar care sa o vizeze pe Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii

Claudiu Manda, seful Comisiei de Control SRI, a declarat ca Dumitru Iliescu, fostul sef SPP, a afirmat in fata comisiei ca din cunostintele sale se mai pregateste un dosar care sa vizeze membri ai Executivului, nominalizand ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

Ministrul Muncii il acuza pe liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, ca are interese

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a spus intr-un interviu intregistrat, difuzat joi la Antena 3, ca liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, nu are probleme cu legea salarizarii, ci cu faptul ca se elimina tichetele de masa, iar el are o firma de tichete de masa.

Ministrul Muncii: Nu am facut transferul de contributii pentru a creste salariile

Transferul contributiilor de la angajator la angajat nu a fost o masura luata pentru a creste salariile romanilor, a declarat, joi, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, la Antena 3. Transferul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )