Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul pentru Mediul de Afaceri: Razvan Cuc mi-a confirmat ca, pana la finalul anului, vom avea zboruri directe spre SUA si China

România Liberă România Liberă,
Ministrul pentru Mediul de Afaceri: Razvan Cuc mi-a confirmat ca, pana la finalul anului, vom avea zboruri directe spre SUA si China

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, si ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, au discutat, luni, despre proiectele de investitii in infrastructura, unul dintre punctele importante abordate fiind relansarea curselor directe spre Statele Unite ale Americii si China. continuă pe România Liberă

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer: Peste 19.000 de planuri de afaceri au fost depuse in programul Start-Up Nation. Super succes!

Peste 19. 000 de planuri de afaceri au fost inregistrate in programul Start-Up Nation, din care 70% au fost depuse in ultimele cinci zile, o noua sesiune urmand sa fie programata in 2018, a declarat, luni, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer.

Cum a ajuns judetul Neamt sa fie reprezentat in guvern. Ministrul Ilan Laufer a intrat in organizatia PSD Neamt

Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, s-a inscris in organizatia PSD Neamt. Demnitarul a fost primit in filiala judeteana dupa votul membrilor din Biroul Politic.

Laufer: Ministrul Transporturilor mi-a confirmat ca pana la finalul acestui an vom avea zbor direct in SUA si China

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, si ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, au discutat luni despre proiectele de investitii in infrastructura, unul dintre punctele im.

Stabilitate si predictibilitate pentru mediul de afaceri

Indiferent cat de ambitios ar fi, niciun program de guvernare nu are dreptul sa contravina cerintelor esentiale de stabilitate si predictibilitate de care economia are nevoie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )