Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ministrul Sanatatii, ANUNT DISPERAT: MEDICII de pe ATI de la Spitalul Universitar refuza sa mai intre in sala de operatii (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sanatatii, ANUNT DISPERAT: MEDICII de pe ATI de la Spitalul Universitar refuza sa mai intre in sala de operatii (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a avertizat joi ca medicii sectiei de Terapie Intensiva a spitalului Universitar din Bucuresti refuza sa mai intre in sala de operatii! Situatia ar fi cauzata de. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii, anunt crucial in scandalul crizei imunoglobulinei: Problema este rezolvata. Cand ajung dozele la pacienti

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat joi ca problema imunoglobulinei este rezolvata, iar tratamentul va ajunge la pacienti cat de curand, in mai putin de o luna. Oficialul a dat asigurari ca.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Am informatii ca medicii de la Terapie Intensiva de la Universitar nu vor intra in salile de operatii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi, la o televiziune de stiri, ca a primit informatii ca medicii de la Sectia ATI a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti nu vor mai intra in salile de.

Medicii de la Terapie Intensiva, de la Spitalul Universitar, refuza sa mai intre in sala de operatii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi ca medicii sectiei de Terapie Intensiva a spitalu.

MINISTRUL SANATATII: Problema imunoglobulinelor s-a rezolvat partial! 10.000 de doze din Austria vor intra in tara(VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat luni ca problema imunoglobulinelor s-a rezolvat partial. Astfel, in maximum doua saptamani urmeaza sa intre in tara 10. 000 de doze de imunoglobulina din Au.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, vine la Dosar de Politician, joi, pentru a face o radiografie completa a sistemului medical romanesc

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, vine joi seara laDosar de politician, pe B1 TV, undeva dezbate, impreuna cu jurnalistul Silviu Manastire, teme precum majorarile salariale din sistemul.

Ministrul Sanatatii, dupa noi discutii cu sindicatele, care ameninta cu greva: Marul discordiei este regulamentul sporurilor. Nu putem negocia legea

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, joi, la o noua intalnire cu federatia Solidaritatea Sanitara, care ameninta cu greva generala, ca marul discordiei este regulamentul sporurilor, ea spunand ca nu poate fi negociata legislatia, ci doar aplicarea ei.

UPDATE Ministrul Sanatatii, dupa discutiile cu sindicatele: Marul discordiei este regulamentul sporurilor. Cand vor ajunge imunoglobulinele

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, joi, la o noua intalnire cu federatia Solidaritatea Sanitara, care ameninta cu greva generala, ca marul discordiei este regulamentul sporurilor, ea spunand ca nu poate fi negociata legislatia, ci doar aplicarea ei.

Ministrul Sanatatii, dupa noi discutii cu sindicatele, care ameninta cu greva: Marul discordiei este regulamentul sporurilor. Nu putem negocia legea, doar aplicarea ei

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, joi, la o noua intalnire cu federatia Solidaritatea Sanitara, care ameninta cu greva generala, ca marul discordiei este regulamentul sporurilor, ea spunand ca nu poate fi negociata legislatia, ci doar aplicarea ei, potrivit news. ro.

Ministrul Sanatatii anunta: Sporurile din sistemul medical raman plafonate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a purtat, marti, o alta serie de discutii cu sindicalistii pe baza regulamentului de sporuri, precizand ca acestea vor ramane plafonate la 30%, dar ca se vor gasi.

Negocierile dintre sindicate si ministrul Sanatatii, FARA REZULTAT. Sindicalistii ameninta ca nu renunta la PROTESTE

Scandalul din sanatate pare departe de a se termina, dupa ce sindicalistii din sistem si ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, nu au ajuns la un acord in urma negocierilor purtate marti. La finalul acestora,.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )