Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii: Circulatia ar putea fi restrictionata in anumite zone daca apar focare de coronavirus

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: Circulatia ar putea fi restrictionata in anumite zone daca apar focare de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat ca autoritatile ar putea restrictiona, din nou, circulatia in anumite zone din tara, in cazul in care vor aparea noi focare de coronavirus. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Suntem intr-o transmitere comunitara accentuata, deocamdata gestionata. in anumite focare, in anumite zone, se pot reintroduce restrictii (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, pentru B1 TV, ca, in acest moment, in Romania se manifesta o transmitere comunitara accentuata a coronavirusului, una dintre cauze fiind ca regulile de.

Musta: Al doilea val al pandemiei este deja prezent in anumite zone. Sa nu ne relaxam cu mai multe restrictii

Virgil Musta, medic si purtator de cuvant al spitalului Victor Babes din Timisoara sustine ca al doilea val al pandemiei este deja prezent in anumite zone, Brasov si Bucuresti inregistrand un numar alarmant de cazuri, ceea ce ar putea duce la o posibila relaxare cu mai multe restrictii.

Anunt de ultima ora de la ministrul Sanatatii. Ce se intampla de la 1 iulie 2020

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, la Antena 3, ca evolutia din zilele urmatoare va oferi masura relaxarilor de la 1 iulie 2020. in functie de evolutie vom avea si anumite restrictii sau anumite izolari de focare, a mai spus ministrul.

EXCLUSIV! Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune cand vom reincepe sa avem o viata normala. Detalii de ultima ora

Cresterea numarului de cazuri de coronavirus din ultima perioada este un motiv de precautie marita, a declarat Nelu Tataru. in momentul de fata, este analizata aceasta crestere, iar luni urmeaza sa se ia o decizie privind un nou set de masuri de relaxare in tara noastra. Cum a reactionat ministrul Sanatatii la decizia CCR privind carantinarea, ce spune despre situatia in care ne aflam, dar si care crede ca e scenariul cel mai optimist in momentul de fata, aflati dintr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Antena 3.

Ministrul Sanatatii, demis de deputati

Motiunea simpla intitulata Sanatatea romanilor nu este firma de pompe funebre si depusa de PSD impotriva lui Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a fost adoptata, ieri, in plenul Camerei Deputatilor, cu 164 voturi pentru, 85 voturi contra si 48 de abtineri. Potrivit legislatiei in vigoare, adoptarea motiunii nu duce automat la demiterea ministrului, aceasta fiind la latitudinea premierului Ludovic Orban.

Ministrul Sanatatii: Pentru a ajunge la valul doi, haideti sa terminam valul unu. E un prim val prelungit!

Nelu Tataru spune ca Romania se afla acum intr-un prim val prelungit. Ministrul Sanatatii a facut precizari si cu privire la episoadele in care liberalii au incalcat regulile de distantare sociala.

Ministrul Sanatatii, despre explozia de infectari cu noul coronavirus: Nu ne ingrijoreaza. Sunt aproape 500 cazuri noi in ultimele 24 ore

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, astazi, la Targu Jiu, unde s-a aflat intr-o vizita in judetul unde s-a inregistrat primul pacient cu COVID-19 din Romania, ca nu este ingrijorat de explozia numarului de cazuri inregistrate in ultimele 24 de ore. 460 de noi imbolnaviri au fost confirmate de autoritati.

Avertismentul lansat de dr. Virgil Musta: Asistam deja la un val doi in anumite zone din Romania

Cresterea numarului de infectari cu noul coronavirus, din ultima saptamana il face pe renumitul medicul timisorean sa creada ca mult discutatul val doi a inceput sa loveasca in anumite parti din tara. Virgil Musta precizeaza ca exista si un risc insemnat de suprasaturare a sistemului medical.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre numarul mare de cazuri de imbolnavire cu Covid: Nu ne ingrijoreaza, ne indeamna la precautie. Sunt mai multe tulpini in circulatie. Ne adaptam la evolutia virusului (VIDEO)

Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, despre numarul mare de cazuri de imbolnavire cu SARS-CoV-2, ca nu este cazul sa ne ingrijoram, dar trebuie sa fim extrem de precauti. Ministrul a mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )