Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ministrul Sanatatii confirma dezvaluirile Romaniei libere: Cati bani va obtine statul prin reducerea preturilor la medicamente

România Liberă România Liberă,
Ministrul Sanatatii confirma dezvaluirile Romaniei libere: Cati bani va obtine statul prin reducerea preturilor la medicamente

Intr-un interviu pentru HotNews, ministrul Sanatatii confirma dezvaluirile Romaniei libere referitoare la preturile la medicamente mai mari decat prevede legea. Nicolae Banicioiu recunoaste practic si lipsa unei preocupari reale in minister pentru aceasta problema: Doi oameni si jumatate trebuie sa verifice peste 6. 000 de preturi. continuă pe România Liberă

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, audiat la DNA

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a ajuns miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru audieri, informeaza B1 TV. Banicioiu ar urma sa dea declaratii in dosarul presedintelui CJ.

Sinteza zilei: Ministrul Sanatatii, despre reducerile de peste 20% la medicamente

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a vorbit, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, despre reducerile la medicamente care vor fi aplicate in perioada urmatoare, prin Ordinul de ministru nr.

Ministrul Sanatatii: Va fi reluata vaccinarea diftero-tetanica in scoli

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat, luni, ca a dispus reluarea vaccinarii diftero-tetanice in scoli, dupa ce Agentia Nationala a Medicamentului a analizat loturile retrase si a constatat ca produsele sunt conforme, informeaza Mediafax.

Fitch Ratings confirma ratingul Romaniei la BBB

Fitch Ratings a confirmat ratingul Romaniei pentru datoriile pe termen lung in valuta la nivelul BBB-, iar cel pentru datoriile in moneda locala la BBB, cu perspectiva stabila, mentionand perspectivele economice relativ pozitive, apropiate de potential si sustinute de politica monetara relaxata, conform Mediafax.

Ex-ministrul Sanatatii despre decizia CNA: Se cauta nod in papura, desi papura e fara noduri

Fostul ministru al Sanatatii din Republica Moldova, Andrei Usatii, a reactionat pe Facebook la decizia Centrului National Anticoruptiei, de a transmite procurorilor dosarul in care este invinuit de depasirea atributiilor de serviciu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )