Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii face declaratii false despre situatia din Franta

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii face declaratii false despre situatia din Franta

In aceasta seara, Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca a vorbit in Franta si acolo s-au redeschis partial scolile si au aparut deja cazuri de infectare si in randul copiilor, si in cel al cadrelor didactice. continuă pe Adevărul

Simona Halep despre situatia din Romania: Este de speriat

Intr-un interviu acordat postului american CNN jucatoarea Simona Halep a vorbit despre cum se vede pandemia de coronavirus din Romania.

Simona Halep le-a vorbit fanilor din lumea intreaga despre situatia din Romania: Armata este pe strazi

Simona Halep respecta cu mare strictete auto-izolarea. Campioana de la Wimbledon a oferit un interviu pentru CNN in care vorbeste despre situatia Romaniei, dar si a tenisului.

Ministrul Sanatatii dupa explozia de cazuri COVID-19 de la Vaslui: S-a trecut de la sentimentul de frica la falsul sentiment de siguranta si asta nu e bine

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca monitorizeaza cu atentie situatia de la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Vaslui, unde 14 cadre medicale din cadrul Sectiei de Pneumologie au fost confirmate cu noul coronavirus .

Ministrul Sanatatii, despre evolutia crizei COVID-19 in Romania: Suntem in acea fortare a platoului in dinti de fierastrau

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat joi, 23 aprilie, la Timisoara, ca Romania nu a atins inca varful epidemiei COVID-19, numarul cazurilor fiind in continuare intr-o crestere usoara.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Orice persoana care lucreaza intr-un spital dedicat COVID-19 si care a avut legatura cu un pacient infectat va primi stimulentul de 2.500 de lei (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a continuat turul de forta la spitalele COVID-19 din Romania. Nelu Tataru a mers, sambata, la Sfantu Gheorghe, acolo unde a vorbit, printre altele, despre criteriile privind acordarea.

Dezvaluiri diplomatice: cum a incercat China sa blocheze un raport UE referitor la raspandirea de informatii false despre coronavirus

China a cautat sa blocheze un raport al Uniunii Europene in care era sustinut ca Beijingul raspandea informatii false despre epidemia de coronavirus, potrivit mai multor surse citate de Reuters.

Unifarm are stocuri de echipamente, materiale sanitare si medicamente, sustine ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca Unifarm are, in prezent, o cantitate mare de echipamente, materiale sanitare si medicamente care pot fi accesate de toti managerii unitatilor spitalicesti.

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in vizita la Spitalul Deva: Ramane sub management militar. Fata de ceea ce am vazut acum doua saptamani, este cu totul schimbat

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Deva va ramane sub management militar, impus din cauza pandemiei de coronavirus, atat timp cat va fi nevoie. Anuntul a fost facut de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru,.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii: O masca se foloseste intre 2 si 4 ore. Dincolo de acest interval poate deveni ea insasi un pericol Medicul Radu Tincu: Oamenii trebuie sa-si dezvolte un comportament rational de utilizare a mastilor (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiuniii Dosar de politician, ca romanii trebuie sa stie ca mastile de protectie trebuie schimbate.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Suntem aproape de varful pandemiei. Se pune problema daca in varful pantei ajungem la 10.000-12.000 de pacienti sau mai mult (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca Romania se apropie de varful pandemiei de COVID-19, fiind, in acest moment, inca pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )