Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ministrul Sanatatii, reactie la cazul fetitei din Mehedinti: Ascultati-o si pe Sorina!

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, reactie la cazul fetitei din Mehedinti: Ascultati-o si pe Sorina!

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a avut si ea o reactie intr-o postare pe Facebook, despre cazul fetitei din Mehedinti. Ascultati-o si pe micuta Sorina! Citesc cu stupoare si mahnire despre. continuă pe Antena3

Pintea, despre cazul fetitei din Mehedinti: Copiii stiu unde le este cel mai bine

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, indeamna, intr-o postare pe Facebook referitoare la fetita de op.

Ministrul Sanatatii, reactie la atacul cibernetic la spitalele din Romania: ce s-a intamplat cu datele pacientilor

Mai multe spitale din Romania au devenit, joi, tinta hakcerilor, intr-un atac cibernetic de tip ransomware. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a iesit, la cateva ore distanta, intr-o conferinta de presa si a precizat ca sistemul electronic al spitalului Victor Babes a fost spart. Spitalul Victor Babes din Bucuresti a fost, joi, tinta unui atac informatic .

Ministrul Muncii, despre cazul fetitei bruscata de mascati: Este un caz extrem de emotionant. Trebuie sa vedem ce s-a intamplat

Ministrul Muncii,Marius Budai, a avut o reactie la Antena 3 vizavi de cazul fetitei de noua ani din Mehedinti luata cu forta de mascati din casa familiei care a crescut-o. Imaginile pe care le-a.

Ministrul Muncii, despre cazul fetitei bruscate de mascati: Este un caz extrem de emotionant. Trebuie sa vedem ce s-a intamplat

Ministrul Muncii,Marius Budai, a avut o reactie la Antena 3 vizavi de cazul fetitei de noua ani din Mehedinti luata cu forta de mascati din casa familiei care a crescut-o. Imaginile pe care le-a.

Pintea, despre cazul fetitei din Mehedinti: Ascultati-o si pe Sorina! Copiii stiu unde le este cel mai bine

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, indeamna, intr-o postare pe Facebook referitoare la fetita de opt ani din Mehedinti, ca aceasta sa fie ascultata pentru a spune ce isi doreste. Ascultati-o si pe Sorina! Copiii stiu unde le este cel mai bine. Sorina este singura care stie ce simte, unde doreste si cu cine doreste sa mearga la drum. Opriti-va si ascultati-o si pe Sorina!, afirma ea.

Procurorul care a intervenit la preluarea fetitei din Mehedinti: Am reusit sa o iau in brate si am dus-o in brate la tata. Nu s-a mai filmat I s-a inoculat ca o iau in strainatate si ii fac rau

Procurorul Maria Piturca de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova, care a participat la preluarea fetitei de 8 ani din Mehedinti, spune ca nu a tras de copil in timpul interventiei si ca a incercat sa o ia in brate, scrie Mediafax.

Viorica Dancila, despre cazul fetitei din Baia de Arama: Nu trebuie sa se joace nimeni cu sentimentele copilului

Viorica Dancila a avut o prima reactie in cazul fetitei din Baia de Arama, judetul Mehedinti, care ar fi fost bruscata de catre procurorul de caz. Premierul spune ca luni va avea un raport complet pe masa.

Carmen Dan, in cazul fetitei luate cu mascatii: Cred ca este evident care a fost rolul Politiei acolo. Nu politistii sunt cei care au bruscat copilul

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a scris, vineri, pe Facebook ca, in cazul fetitei din judetul Mehedinti, nu politistii sunt cei care au bruscat copilul minor si ca este evident care este rolul acestora in momentul in care a fost luata pentru a fi data spre adoptie.

Ministrul de Interne, reactie dura in cazul fetitei bruscate de mascati: Nu politistii sunt cei care au bruscat copilul minor!

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a avut o reactie dura privind modul in care a fost tratata fetita de 9 ani din Mehedinti care a fost data spre adoptie unei familii din SUA. Copila a fost tarata cu fo.

VIDEO LIVE Zeci de locuitori din Baia de Arama cer in strada anularea adoptiei in cazul fetitei luate cu mascatii

Zeci de localnici din Baia de Arama, judetul Mehedinti, au iesit in strada, vineri seara, pentru a protesta fata de modul in care s-au comportat autoritatile in cazul fetitei adoptate de o familie din SUA si cer anularea adoptiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )