Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ministrul Transporturilor are COVID-19

România Liberă România Liberă,
Ministrul Transporturilor are COVID-19

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, a fost testat pozitiv la . continuă pe România Liberă

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost confirmat cu COVID-19

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat, miercuri seara, ca a fost confirmat cu COVID-19, fiind izolat la domiciliu. El a mentionat ca nu are simptome specifice.

Lucian Bode: Ministerul Transporturilor are un buget record. Am reusit sa mentinem toate santierele deschise si sa acceleram proiectele esentiale (VIDEO)

La un an de cand liberalii au ajuns la Palatul Victoria, Lucian Bode a vorbit, pentru B1 TV, despre realizarile sale de cand e ministrul Transporturilor. Acesta s-a laudat ca toate santierele au ramas deschise chi.

Ministrul Transporturilor, diagnosticat cu COVID-19. Cum se simte oficialul

Intr-o postare pe retelele de socializare, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat ca a fost infectat cu noul coronavirus.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, confirmat cu COVID-19

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor si Comunicatiilor a fost depistat pozitiv de COVID-19. Din clipa in care am aflat rezultatul testului am urmat toti pasii ceruti de protocol. in acest moment m-am izolat la domiciliu, ma simt bine, nu prezint simptome specifice, a anuntat Bode, care devine al doilea membru al cabinetului Orban care se imbolnaveste de COVID-19.

Tarom, compania cu aproape 200 de sefi. Ministrul Transporturilor: Avem un sef la noua angajati

Compania TAROM va merge inainte, fiind sprijinita de Guvern si, daca se va respecta planul de restructurare, undeva in 4-5 ani va deveni profitabila, a sustinut, marti, ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, care a declarat ca in companie exista un sef la fiecare noua angajati.

Ministrul Economiei are COVID-19

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a anuntat ca a fost testat poz.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )