Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost confirmat cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost confirmat cu COVID-19

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat, miercuri seara, ca a fost confirmat cu COVID-19, fiind izolat la domiciliu. El a mentionat ca nu are simptome specifice. continuă pe Adevărul

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, confirmat cu COVID-19

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor si Comunicatiilor a fost depistat pozitiv de COVID-19. Din clipa in care am aflat rezultatul testului am urmat toti pasii ceruti de protocol. in acest moment m-am izolat la domiciliu, ma simt bine, nu prezint simptome specifice, a anuntat Bode, care devine al doilea membru al cabinetului Orban care se imbolnaveste de COVID-19.

Ministrul transporturilor, Lucian Bode, depistat pozitiv la testul COVID-19

Ministrul transporturilor, Lucian Bode a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. Chiar oficialul a facut anuntul, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook.

Cum a ajuns statul roman sa plateasca taxa pe prostie din cauza unor functionari. Explicatiile ministrului Transporturilor, Lucian Bode (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a sustinut marti seara, pentru B1 TV, ca unele proiecte de infrastructura au batut pasul pe loc din cauza unor neintelegeri intre beneficiari si antreprenori, dar si.

Lucian Bode, testat pozitiv cu coronavirus: M-am izolat la domiciliu

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat, miercuri seara, ca a fost testat pozitiv cu coronavirus in urma unor analize periodice pe care le-am facut in cursul acestei zile, in aceasta seara am pri.

Ministrul Transporturilor, diagnosticat cu COVID-19. Cum se simte oficialul

Intr-o postare pe retelele de socializare, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat ca a fost infectat cu noul coronavirus.

Ministrul Transporturilor are COVID-19

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, a fost testat pozitiv la .

Ministrul Transporturilor, la bilant. Lucian Bode: Fara a avea pretentia ca au fost rezolvate toate problemele, am reusit sa asumam decizii strategice si am deblocat proiecte majore de infrastructura (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a facut marti un scurt bilant al anului care se incheie si care a fost unul complicat prin prisma crizei sanitare care a lovit intreaga lume, context in.

Lucian Bode: Ministerul Transporturilor are un buget record. Am reusit sa mentinem toate santierele deschise si sa acceleram proiectele esentiale (VIDEO)

La un an de cand liberalii au ajuns la Palatul Victoria, Lucian Bode a vorbit, pentru B1 TV, despre realizarile sale de cand e ministrul Transporturilor. Acesta s-a laudat ca toate santierele au ramas deschise chi.

Bode: 46 km de autostrada au fost dati in trafic. Vom da inca 43 pana la finalul anului

Ministrul Transporturilor Lucian Bode a prezentat marti un bilant al evolutiilor in domeniu de anul acesta. Astfel, au fost dati in trafic 46 de kilometri de autostrada, inclusiv lotul-muzeu Lugoj - Deva 3, iar pana la finele anului mai urmeaza inca 43 de kilometri.

Tarom, compania cu aproape 200 de sefi. Ministrul Transporturilor: Avem un sef la noua angajati

Compania TAROM va merge inainte, fiind sprijinita de Guvern si, daca se va respecta planul de restructurare, undeva in 4-5 ani va deveni profitabila, a sustinut, marti, ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, care a declarat ca in companie exista un sef la fiecare noua angajati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )