Libnet.ro
UNICEF

20:00

MINISTRUL TRANSPORTURILOR, CATRE CONSTRUCTORII DE AUTOSTRAZI: Daca se constata intarzieri, vom rezilia contracte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL TRANSPORTURILOR, CATRE CONSTRUCTORII DE AUTOSTRAZI: Daca se constata intarzieri, vom rezilia contracte

Ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, i-a avertizat, astazi, pe constructorii de autostrazi, ca le vor fi reziliate contractele daca vor fi constatate intarzieri din vina lor. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Transporturilor, catre constructorii de autostrazi: Vom rezilia contracte daca se constata intarzieri din vina dumneavoastra

Ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, i-a avertizat pe constructorii de autostrazi ca le vor fi reziliate contractele daca se constata intarzieri din vina lor. Autostrazile cred ca.

Ministrul Transporturilor face promisiuni despre autostrazi de la care te bufneste rasul

Romania are, momentan, un ministru interimar al Transporturilor foarte optimist. Rovana Plumb s-a aruncat la niste promisiuni legate de autostrazi de la care te bufneste rasul. Tara noastra este un permanent santier din mai multe puncte de vedere, dar mai ales cand vine vorba de autostrazi. Probleme de infrastructura rutiera sunt cele mai grave in [] .

Rovana Plumb: Avem bani pentru autostrazi. Daca se vor intarzia lucrarile, reziliem contractele cu constructorii

Ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, s-au intalnit joi cu reprezentantii celor mai importante companii de constructii ce activeaza in domeniul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )