Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ministrul Transporturilor, invitat la sedinta CSAT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Transporturilor, invitat la sedinta CSAT

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a fost invitata la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) de astazi, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Transporturilor, invitat la sedinta CSAT

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a fost invitata la sedinta CSAT de duminica. Sedinta este programata sa inceapa la ora 16:00. Printre temele dezbatute se numara si modul in care au.

Eventuala demitere a sefului STS, discutata in CSAT de duminica: La sedinta participa si ministrul Transporturilor

UPDATE 16:00 Sedinta CSAT, convocata la cererea a cinci dintre membrii acestui Consiliu, a inceput. UPDATE 15:45 Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu ia parte duminica, la sedinta CSAT in care se discuta.

FOTO. Basescu, dupa sedinta CSAT: S-a creat in mod eronat impresia ca statul roman nu ...

Sedinta CSAT de la Palatul Cotroceni in care se discuta despre accidentul aviatic din Apuseni s-a terminat, duminica dupa-amiaza, dupa o ora si un sfert. Presedintele Traian Basescu va face, dupa sedinta, o declaratie de presa. Nu as fi dorit sa vorbesc la stadiul acesta despre accidentul din Apuseni, dar solicitarea premierului de a organiza un CSAT m-a obligat sa il organizez. Vreau sa fac o singura declaratie cu privire la capacitatea statului de a actiona in situatii de urgenta. Voi .

Sedinta CSAT pe tema accidentului aviatic din Apuseni a inceput. Vezi cine participa.

Sedinta CSAT in care se discuta despre accidentul aviatic din Apuseni a inceput, duminica dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni. Premierul Victor Ponta si seful STS, Marcel Opris, prezinta duminica, in sedinta CSAT, in contextul in care seful Guvernului a cerut demiterea directorului Serviciului, rapoartele institutiilor pe care le conduc privind cu modul in care s-a actionat in cazul accidentului aviatic din 20 ianuarie. Consiliul Suprem de Aparare a Tarii s-a reunit, duminica, de la ora 16.

UPDATE: Sedinta CSAT s-a incheiat

UPDATE 17:20 - Sedinta CSAT s-a incheiat dupa aproximativ o ora si un sfert. ---------------------Consiliului Suprem de Aparare a Tarii s-a reunit duminica, la ora 16. 00, in prima sedinta din 2014, pe .

Sedinta CSAT a inceput la Palatul Cotroceni

Sedinta CSAT in care se discuta despre accidentul aviatic din Apuseni a inceput, in aceasta dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni. --- * Update 16:13 Proteste in fata Palatului Cotroceni Mai multi oameni protesteaza in fata Palatului Cotroceni, cerand demisia sefului Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris.

Crin Antonescu si Victor Ponta, reuniune de urgenta: La intalnire a fost chemat si ministrul Transporturilor

CopresedintiiUSLCrinAntonescu si Victor Ponta s-au reunit de urgenta, duminica seara, la sediul USL. Premierul Victor Ponta a plecat spre sediulUSL dupa terminarea sedintei CSAT. La.

Raportul privind accidentul aviatic din Apuseni, prezentat astazi in sedinta CSAT

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de presedintele Traian Basescu, in care se va discuta raportul Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) privind accidentul aviatic din Apuseni, incepe astazi la ora 16:00, in contextul in care seful Guvernului a cerut demiterea directorului STS.

A inceput sedinta CSAT in care se decide soarta sefului STS

Consiliului Suprem de Aparare a Tarii s-a reunit duminica, la ora 16. 00, in prima sedinta din 2014, pe ordinea de zi aflandu-se rapoartele Executivului si Serviciului de Telecomunicatii Speciale cu privire la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )