Libnet.ro
UNICEF

06:30

Sedinta CSAT a inceput la Palatul Cotroceni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sedinta CSAT a inceput la Palatul Cotroceni

Sedinta CSAT in care se discuta despre accidentul aviatic din Apuseni a inceput, in aceasta dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni. --- * Update 16:13 Proteste in fata Palatului Cotroceni Mai multi oameni protesteaza in fata Palatului Cotroceni, cerand demisia sefului Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO. Basescu, dupa sedinta CSAT: S-a creat in mod eronat impresia ca statul roman nu ...

Sedinta CSAT de la Palatul Cotroceni in care se discuta despre accidentul aviatic din Apuseni s-a terminat, duminica dupa-amiaza, dupa o ora si un sfert. Presedintele Traian Basescu va face, dupa sedinta, o declaratie de presa. Nu as fi dorit sa vorbesc la stadiul acesta despre accidentul din Apuseni, dar solicitarea premierului de a organiza un CSAT m-a obligat sa il organizez. Vreau sa fac o singura declaratie cu privire la capacitatea statului de a actiona in situatii de urgenta. Voi .

Sedinta CSAT pe tema accidentului aviatic din Apuseni a inceput. Vezi cine participa.

Sedinta CSAT in care se discuta despre accidentul aviatic din Apuseni a inceput, duminica dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni. Premierul Victor Ponta si seful STS, Marcel Opris, prezinta duminica, in sedinta CSAT, in contextul in care seful Guvernului a cerut demiterea directorului Serviciului, rapoartele institutiilor pe care le conduc privind cu modul in care s-a actionat in cazul accidentului aviatic din 20 ianuarie. Consiliul Suprem de Aparare a Tarii s-a reunit, duminica, de la ora 16.

Ministrul Transporturilor, invitat la sedinta CSAT

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a fost invitata la sedinta CSAT de duminica. Sedinta este programata sa inceapa la ora 16:00. Printre temele dezbatute se numara si modul in care au.

UPDATE: Sedinta CSAT s-a incheiat

UPDATE 17:20 - Sedinta CSAT s-a incheiat dupa aproximativ o ora si un sfert. ---------------------Consiliului Suprem de Aparare a Tarii s-a reunit duminica, la ora 16. 00, in prima sedinta din 2014, pe .

Proteste la Palatul Cotroceni. Oamenii cer demisia sefului STS

Mai multi oameni protesteaza in fata Palatului Cotroceni, cu cateva minute inainte de inceperea sedintei CSAT. Oamenii cer demisia generalului Marcel OprisPremierul Victor Ponta si seful STS, Marce.

Raportul privind accidentul aviatic din Apuseni, prezentat astazi in sedinta CSAT

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de presedintele Traian Basescu, in care se va discuta raportul Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) privind accidentul aviatic din Apuseni, incepe astazi la ora 16:00, in contextul in care seful Guvernului a cerut demiterea directorului STS.

A inceput sedinta CSAT in care se decide soarta sefului STS

Consiliului Suprem de Aparare a Tarii s-a reunit duminica, la ora 16. 00, in prima sedinta din 2014, pe ordinea de zi aflandu-se rapoartele Executivului si Serviciului de Telecomunicatii Speciale cu privire la.

Ministrul Transporturilor, invitat la sedinta CSAT

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a fost invitata la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) de astazi, potrivit surselor de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2549 seconds )