Libnet.ro
UNICEF

01:05

Minor arestat pentru furt din locuinte

România Liberă România Liberă,
Minor arestat pentru furt din locuinte

Un minor a fost arestat de catre magistratii Judecatoriei pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. continuă pe România Liberă

OMV da in judecata Turcia si ii cere despagubiri pentru retragerea din proiectul Nabucco

OMV, cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est, a dat in judecata Turcia si pe premierul Ahmet Davutoglu, solicitand despagubiri pentru retragerea din proiectul de constructie a gazoductului Nabucco, potrivit publicatiei.

OMV da in judecata Turcia pentru retragerea din proiectul Nabucco

OMV, cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est, a dat in judecata Turcia si cere despagubiri pentru retragerea din proiectul de constructie a gazoductului Nabucco.

PNL Sector 5 a lansat campania Carti pentru scolarii din Ferentari

Organizatia PNL Sector 5 da startul campaniei Carti pentru scolarii din Ferentari. Locuitorii sectorului 5 sunt invitati sa doneze carti pentru elevii din Ferentari, acestea urmand sa ajunga la copii in.

Germania: Un centru pentru refugiati din nordul tarii, atacat cu un cocteil Molotov

Un centru pentru refugiati din nordul Germaniei a fost atacat vineri dimineata, cu un cocteil Molotov, aruncat de persoane necunoscute, a anuntat politia, informeaza agentia DPA. Dispozitivul incendiar a fost.

Cum arata centrele pentru imigranti din Romania

Imagini cu centrele pentru imigranti din Romania au fost prezentate, vineri, in exclusivitate la Antena 3. in tara noastra sunt sase centre de primire a imigrantilor, cu o capacitate totala de circa 1.

Afaceristul din Suceava arestat pentru ca ar fi comandat un asasinat, victima unei razbunari

Afaceristul din Suceava arestat preventiv pentru ca ar fi promis aproape 20. 000 de euro unui barbat sa ii ucida partenerul de afaceri ar fi de fapt victima unei razbunari. Copiii afaceristului spun ca tatal lor.

Austria: Un roman a fost arestat pentru trafic de persoane. Barbatul transporta 26 de imigranti, printre care trei copii in stare grava

Un roman a fost arestat in Austria pentru trafic de persoane, informeaza B1 TV. Politistii austrieci au descoperit un camion care transporta 26 de imigranti din Siria, Afganistan, Bangladesh, printre care si trei.

OMV da in judecata Turcia si ii cere despagubiri pentru retragerea din proiectul Nabucco

Producatorul de petrol si gaze OMV actioneaza in instanta Turcia si pe premierul Ahmet Davutoglu, dupa ce aceasta tara s-a retras din proiectul Nabucco, preferand sa incheie un acord cu Rusia pentru.

Eliminarea taxei pe stalp pentru constructiile din agricultura va stimula absorbtia fondurilor europene

Eliminarea taxei pe stalp pentru constructiile speciale din agricultura va stimula absorbtia de fonduri europene nerambursabile, cu precadere pe partea de silozuri, spatii de depozitare si chiar investitii in ferme zootehnice, apreciaza Federatia Nationala PRO AGRO, intr-un comunicat de presa remis vineri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )