Libnet.ro
UNICEF

20:45

Minora de 14 ani ucisa si aruncata intr-un sant intr-un sat in judetul Vaslui

Adevărul Adevărul,
Minora de 14 ani ucisa si aruncata intr-un sant intr-un sat in judetul Vaslui

O minora de 14 ani, din localitatea vasluiana Gherghesti, a fost gasita strangulata sambata, 6 mai, la trei zile dupa ce a disparut. Cadavrul fetei a fost descoperit la intr-un sant din comuna vecina. continuă pe Adevărul

Minora de 14 ani ucisa si aruncata intr-un sant intr-un sat din judetul Vaslui

O minora de 14 ani, din localitatea vasluiana Gherghesti, a fost gasita strangulata sambata, 6 mai, la trei zile dupa ce a disparut de acasa. Cadavrul fetei a fost descoperit la intr-un sant din comuna vecina.

Detalii cutremuratoare in cazul minorei de 14 ani ucise intr-un sat din Vaslui. Mama a adormit in casa criminalului, dupa ce si-a dus fiica sa o marite cu el

Cercetarile in cazul minorei de 14 ani gasite strangulata sambata dimineata intr-un sat din judetul Vaslui scot la iveala detalii terifiante. Crima a avut loc in timp ce mama adormise din cauza betiei in casa criminalului, unde ajunsese cu fiica sa sa o marite cu cel ce avea sa o ucida.

Adolescenta disparuta de acasa, gasita ucisa intr-un sant dupa cateva zile de cautari

Adolescenta in varsta de 14 ani din comuna vasluiana Gherghesti care a disparut de acasa de trei zile a fost gasita decedata, sambata, intr-un sant din comuna vecina.

Fata de 14 ani, gasita spanzurata intr-o padure. Copila era disparuta de acasa de doua zile

O fata de 14 ani a fost gasita spanzurata, la marginea unei localitati din judetul Iasi. Data disparuta in urma cu doua zile de catre bunicii care o aveau in grija, fata a fost gasita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )