Libnet.ro
UNICEF

10:30

Minunea prin care FCSB mai poate obtine titlul

Online Sport Online Sport,
Minunea prin care FCSB mai poate obtine titlul

Invinsa la Iasi etapa trecuta de o echipa care evolua in inferioritate numerica, FCSB a ajuns din mare favorita sa fie perdanta campionatului pentru al treilea an la rand. continuă pe Online Sport

Virgil Soncutean, Allianz-tiriac Asigurari: Nu am gasit deocamdata formula prin care sa facem profit din RCA. Inca o cautam!

Desi cifrele oficiale cu privire la evolutia pietei de asigurari de raspundere auto obligatori RCA arata bine, din perspectiva Allianz-Tiriac Asigurari pot sa va spun ca inca nu am gasit inca formula prin care sa facem profit din RCA. In continuare o.

Legea prin care senatorul Niculae Badalau vrea sa transfere lacul Gradinari la Consiliul Judetean Giurgiu, dupa modelul Belina, ncalca decizii ale Curtii Constitutionale

Senatorul PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a ajuns la conflict cu parlamentarii ALDE, marul discordiei fiind transferul lacului de acumulare Gradinari de la Apele Romane in administrarea Consiliului Judetean Giurgiu. Ar fi o actiune pe modelul lacului Belina, care a trecut, in 2013, de la Apele Romane la Consiliul Judetean Teleorman. Diferenta este ca in cazul lacului din Giurgiu, Badalau vrea transfer prin lege, nu prin Hotarare de Guvern. Legea, aflata in procedura de urgenta, a trecut luni de Senat, urmand sa fie aprobata de Camera Deputatilor, insa PSD nu are sprijinul ALDE. Legea naste controverse, mai ales ca nu este clar ce ar urma sa se intample cu acest lac dupa ce va fi transferat. in plus, incalca doua decizii ale Curtii Constitutionale, potrivit Consiliului Legislativ.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )