Libnet.ro
UNICEF

09:46

MINUT cu MINUT CUPA MONDIALA 2014 Olanda - Argentina 0-0 (4-2 dp)

Online Sport Online Sport,
MINUT cu MINUT CUPA MONDIALA 2014 Olanda - Argentina 0-0 (4-2 dp)

Astazi, de la ora 23:00, am aflatnumele celeide-a doua finalistea Cupei Mondiale din Brazilia. Olanda-Argentina a fost transmis in direct, minut cu minut, in modulul livetext. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Tabloul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial . continuă pe Online Sport

OLANDA-ARGENTINA Van Persie in pericol sa rateze meciul

Incertitudinea planeaza asupra atacantului olandez Robin van Persie inaintea semifinalei Olanda-Argentina.

Cupa Mondiala 2014: Portarul Romero (Argentina) a avut notite ascunse in pantaloni despre olandezii care au executat penaltyuri (video)

Imagini video prinse de camera video aflata pe linia portii de la penaltyurile semifinalei Argentina - Olanda de la Cupa Mondiala arata ca portarul sud-amerincan Romero a citit o foita ascunsa in pantaloni inainte de fiecare executie a jucatorilor olandezi.

CM 2014. Olanda - Argentina sau strategul Van Gaal versus magicianul Sabella. Echipele probabile

Olanda - Argentina azi, 23. 00, TVR 1), a doua semifinala de la CM, aduce o disputa intre multe staruri, dar si intre doi antrenori foarte diferiti. Selectionerul olandez a uimit aproape la fiecare meci cu deciziile sale tactice, cel argentinian a creat o echipa in jurul lui Messi.

Si Argentina-i favorita

Cea de-a doua semifinala dintre Olanda si Argentina de la Cupa Mondiala este una usor dezechilibrata, considera bookmakerii Stanleybet.

Semifinale Cupa Mondiala 2014: Selectionerul Germaniei se teme de jocul usor agresiv al Braziliei

Selectionerul Germaniei Joachim Low a vorbit despre partida ce urmeaza sa se joace marti seara, in prima semifinala a Campionatului Mondial 2014, aratandu-se usor ingrijorat de jocul agresiv al nationalei.

Avancronica Olanda-Argentina (LIVE, 23:00)

Olanda si Argentina se intalnesc, miercuri seara, in a doua semifinala la Cupa Mondiala, intr-un meci gazduit de arena Corinthians din Sao Paolo.

Arestare apropiata de FIFA in afacerea ilegala de bilete

Politia din orasul brazilian Rio a arestat un director al companiei partenere FIFA care se ocupa cu distributia de bilete la Cupa Mondiala 2014. Mutarea vine la cateva zile dupa ce un scandal cu implicatii in Federatiile de Fotbal din Spania, Brazilia si Argentina, care vindeau bilete primite gratuit catre o clientela selecta, realizanc un profit de 700. 000 de euro pe meci.

Avancronica Brazilia-Germania. Prima semifinala la Cupa Mondiala (LIVE, 23:00)

Cupa Mondiala programeaza marti seara de la ora 23:00 prima semifinala in care se infrunta Brazilia si Germania pe Estadio Mineirao din Belo Horizonte.

De vise rele: Brazilia 1 - 7 Germania

Germania a marcat 7 goluri Braziliei si a eliminat gazdele de la Cupa Mondiala 2014, calificandu-se in finala. Nemtii au marcat cinci goluri in prima repriza, dintre care patru intr-un interval de sase minute. A fost cea mai dura infrangere din istoria Braziliei, cu 7-1, intr-un meci in care tabela a aratat la un moment dat un neverosimil 7-0.

LIVE TEXT Brazilia - Germania, ora 23.00. Semifinale Cupa Mondiala 2014

Brazilia si Germania se intalnesc, marti seara, de la ora 23. 00, ora Romaniei, in prima semifinala a Campionatului Mondial de fotbal, gazduit de Brazilia. Partida, desfasurata pe Arena Mineirao, din Belo Horizonte, ar putea da numele campioanei mondiale, avand in vedere ca ambele echipe sunt principalele favorite ale turneului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )