Libnet.ro
UNICEF

21:30

Mircea Badea: Cat de tare trebuie sa fii tu, un cetatean de la o masuta, ca sa subminezi autoritatea justitiei?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Cat de tare trebuie sa fii tu, un cetatean de la o masuta, ca sa subminezi autoritatea justitiei?

Mircea Badea a comentat, in cadrul editiei de joi seara a emisiunii in Gura Presei , raportul adoptat de CSM potrivit caruia Antena 3 ar fi adus atingere independentei sistemului judiciar. CSM acuza. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Plec din tarisoara! Voi fugi din Romania!

Mircea Badea planuieste sa fuga din tara. in acest weekend. in cadrul interventiei in emisiunea 100 de Minute, Mircea Badea a facut urmatoarele declaratii: Plec din tarisoara. De data.

Mircea Badea: Televiziunea e o marfa ca oricare alta

Televiziunea este o marfa ca oricare alta, a spus Mircea Badea, in cadrul editiei de miercuri a emisiunii in gura presei, comentand pe marginea unui articol al Mihaelei Radulescu. Nu-i nimic magic, nu-i nimic.

Mircea Badea: Daca as fi spus eu ce a zis Turcescu despre Nadia Comaneci ar fi fost nenorocire la nivel de presa

Mircea Badea a comentat in cadrul editiei de miercuri a emisiunii in gura presei afirmatiile facute de Robert Turcescu la adresa Nadiei Comaneci. Daca as fi spus eu asta, despre oricine de pe planeta, cred.

Mircea Badea: in zilele acestea, in care strainii au reactii sublime de solidaritate umana, tu urli ca de ce e doliu national?

Mircea Badea a vorbit in cadrul editiei de marti seara a emisiunii in Gura Presei despre tragedia din Muntenegru. in timp ce, in Muntenegru, niste oamenii perfect straini, intr-o decenta totala,.

Mircea Badea, impresionat de atitudinea muntenegrenilor: Apreciez sincer si deschis atitudinea acestor oameni

Mircea Badea apreciaza atitudinea oamenilor din Muntenegru care, in urma accidentului de autocar soldat cu decesul si ranirea mai multor romani, au stat la coada sa doneze sange. Este o tragedie uriasa,.

Mircea Badea se declara fanul Elenei Udrea: Cred ca societatea romaneasca are nevoie de o politicianca dedicata trup si suflet politicii

Mircea Badea a comentat in editia de duminica a emisiunii in gura presei subiectul posibilei candidaturi a Elenei Udrea la presedintia Romaniei. Cred ca societatea romaneasca are nevoie de o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )