Libnet.ro
UNICEF

11:45

Mircea Badea: Daca in Romania se va intampla un cutremur, o sa murim multi!

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Daca in Romania se va intampla un cutremur, o sa murim multi!

Mircea Badea a facut o serie de comentarii, in editia de duminica seara a emisiunii in Gura Presei, pe marginea subiectului accidentului aviatic din Apuseni si a neputintei autoritatilor romane de a. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Daca un minister este penibil, ala care il conduce e responsabil

Daca un minister este penibil, ala care il conduce e responsabil. Nu mai vorbesc de declaratiile domnului Stroe a spus Mircea Badea, joi, in cadrul emisiunii in Gura Presei, dupa ce Radu Stroe a demisionat de.

Mircea Badea, despre atacurile la adresa lui Raed Arafat

Mircea Badea a vorbit joi, in cadrul emisiunii in Gura Presei, despre incercarile disperate ale unora de a-l implica pe Raed Arafat in esecul operatiunii de salvare din cazul accidentului aviatic din.

Mircea Badea: Cat va fi Reading comisar la justitie, raportul MCV va fi copy-paste dupa precedentul

Mircea Badea a comentat in cadrul editiei de miercuri a emisiunii in Gura Presei ultimul raport MCV, unde din nou este criticata justitia. Cat va fi Reading comisar la justitie, raportul MCV va fi copy-paste.

De ce a pierdut Mircea Badea procesul in prima instanta cu Horia Georgescu. Motivarea judecatorului

Modalitatea de exprimare este pur si simplu insultatoare, nu este justificata de dezbaterea unui subiect public si nici nu se incadreaza in limitele dozei de exagerare si provocare permise de CEDO, se arata in motivarea judecatorului care i-a dat castig de cauza sefului Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, in procesul cu Mircea Badea, realizatorul emisiunii In gura presei de la Antena 3. Prin sentinta din 12 decembrie 2013, judecatoria sectorului 1 l-a condamnat pe Mircea Badea la plata a 5000 de euro, in solidar cu Antena 3, cu titlu de daune morale pentru incalcarea dreptului la demnitate a sefului ANI. Intr-o serie de emisiuni 2012, Badea l-a calificat, intre altele, pe Horia Georgescu, sluga basista jecoasa si oooo, anist. Citeste integral textul motivarii in documentul atasat .

Motivarea judecatorilor. De ce a pierdut Mircea Badea procesul in prima instanta cu Horia ...

Judecatorii au publicat, vineri, motivarea deciziei prin care Horia Georgescu, presedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI), a castigat procesul intentat impotriva realizatorului TV Mircea Badea. Modalitatea de exprimare este pur si simplu insultatoare, nu este justificata de dezbaterea unui subiect public si nici nu se incadreaza in limitele dozei de exagerare si provocare permise de CEDO, se arata in motivarea judecatorilor. In emisiunea Sinteza zilei din data de 24.

Mircea Badea, somat sa-si schimbe o poza de pe Facebook

Mircea Badea a povestit, joi, in cadrul emisiunii in Gura Presei, despre faptul ca a fost somat de catre o publicatie sa renunte la o poza de pe Facebook, pe care ar fi folosit-o cu rea-intentie. Era sa.

Mircea Badea, despre prezenta extraterestrilor pe Pamant

Mircea Badea a comentat miercuri, in cadrul emisiunii in Gura Presei, o ipoteza fantezista conform careia pe Pamant s-ar afla extraterestri si ca, mai mult, acestia s-ar afla la conducerea Statelor Unite. De.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )