Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mircea Badea: Va dati seama ce viata am fi avut noi daca l-am fi dezmierdat pe Basescu?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Va dati seama ce viata am fi avut noi daca l-am fi dezmierdat pe Basescu?

Pornind de la o declaratie a lui Traian Basescu, Mircea Badea s-a intrebat ce fel de viata ar fi avut jurnalistii Antenei 3 in cazul in care s-ar fi situat de partea presedintelui. Domnul Basescu Traian a. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Nu stiu daca am fost vreodata in viata mea mai aproape de moarte ca in seara asta

Mircea Badea a vorbit, marti, in cadrul emisiunii in Gura Presei, despre justitia din Romania, mai exact motivarea instantei in cazul unuia dintre dosarele in care realizatorul Antena 3 a fost parte. Am primit.

Motivatia justitiei in procesul pierdut de Mircea Badea in fata lui Robert Turcescu: Discurs agresiv, mesaj care are capacitatea de a incita la ura si ostilitate

Instanta Judecatoriei de la Sectorul 3 precizeaza, in motivarea sentintei procesului pierdut de Mircea Badea in fata lui Robert Turcescu, ca vedeta Antenei 3 a avut un limbaj agresiv, vulgar, indecent si excesiv, scrie Pagina de Media.

Mircea Badea: Ce inseamna MNO? Eu un fel de STF, PLM?

Mircea Badea nu intelege un nou termen aparut in limbajul internautilor. Realizatorul emisiunii in Gura Presei sustine ca multi care populeaza si care isi traiesc viata pe net si in lumea virtuala,.

Mircea Badea: A spus cineva sa fie Basescu rege, sau imparat. Eu sunt pentru

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in Gura Presei de la Antena 3, a comentat in cadrul editiei de miercuri a emisiunii 100 de minute o idee noua pentru un posibil viitor al Romaniei. A spus cineva sa fie.

Mircea Badea: Cetateni, va cere presedintele vostru sa iesiti in strada. Eu zic sa il ascultam!

Mircea Badea a vorbit in cadrul emisiunii in Gura Presei despre ultimele critici aduse de Traian Basescu. Se pare ca de data aceasta nici Mugur Isarescu nu a scapat de valul de reprosuri din care, parca nu se.

Mircea Badea: Am o idee senzationala. Eu zic sa fie in fiecare luna alt prim-ministru

Mircea Badea a comentat in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute propunerea facuta de premierul Ponta in sedinta USL de a numi patru vicepremieri in Guvern. Dumnezeule, nu stiu sa numar.

Mircea Badea: Anul viitor va fi unul de lupta impotriva chioruptiei

Anul viitor va fi unul de lupta impotriva chioruptiei a afirmat Mircea Badea, luni, in pasa din cadrul emisiunii Sinteza Zilei. As vrea sa transmit un mesaj si un semnal totodata, de lupta impotriva.

Mircea Badea: Traian Basescu este mitoman de performanta

Traian Basescu este mitoman de performanta, este de parere Mircea Badea, care a comentat astfel delirul de la Cluj al presedintelui, in cadrul emisiunii 100 de minute de la Antena 3. Un lucru mi se.

Mircea Badea, despre patriotism, domnul presedinte si doamna presedinta

Mircea Badea a ironizat, in editia de duminica a emisiunii in gura presei, cateva fotografii cu domnul presedinte Traian Basescu si doamna presedinta Elena Udrea. Eu vreau sa fiu patriot. Si am intele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )