Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea il desfiinteaza pe Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Mircea Badea il desfiinteaza pe Traian Basescu

Mircea Badea a taxat comentariile pe care le-a facut Traian Basescu referitoare proiectul de construiere a celei mai mari moschei din Europa la Bucuresti. Nu a iesit foarte multa valva, zarva, in legatura cu. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Apeciez lipsa totala de ipocrizie a doamnei Halep, dar exista si un revers al medaliei

Mircea Badea a comentat in editia de luni a emisiuniiin gura presei, declaratia Simonei Halep in legatura cu poporul roman. Aceasta a spus ca nu are nicio obligatie fata de nimeni din Romania. Mircea.

Mircea Badea povesteste un episod amuzant cu Andreea Marin

Mircea Badea a amintit, miercuri, un episod amuzant cu Andreea Marin si un invitat al ei, din emisiunea pe care o avea la televiziunea publica. Dupa ce barbatul a cantat o romanta si a fost aplauat de.

Mircea Badea a trecut printr-o drama olfactiva. Un copil mic si frumos, cand face cacaciuc, practic da bomba nucleara

Mircea Badea a povestit, in editia de marti a emisiunii in Gura Presei, drama olfactiva prin care a trecut cand si-a schimbat pentru prima oara baietelul. Vreti sa va povestesc cum l-am schimbat pentru.

Mircea Badea: S-au gandit ca aveau un pont despre Ponta si au facut echipa conspirativa, sa-l surprinda pe mantocar

Mircea Badea a vorbit, marti, despre un zvon conform caruia Victor Ponta nu ar avea problemele medicale despre care se vorbeste si despre demersul unei televiziuni din Romania, pentru a-l surprinde pe premier in.

Mircea Badea, despre Simona Halep: Apreciez lipsa de ipocrizie, dar exista si un revers

Mircea Badea, moderatorul emisiunii in gura presei, comenteaza afirmatia Simonei Halep in care spune ca nu are nicio obligatie fata de nimeni din aceasta tara. Acum un an am decis ca e mai bine pentru mine.

Traian Basescu, mesaj pentru muftiul musulmanilor: Ciocul mic

Traian Basescu si-a exprimat, din nou, dezaprobarea fata de intentia Guvernului de a se construi cea mai mare moschee din Europa in Bucuresti. Astfel, Basescu i-a transmis muftiului ciocul mic, pe Victor Ponta si Klaus Iohannis i-a numit nesabuiti si lui Erdogan i-a spus sa propovaduiasca in alta parte.

Traian Basescu: Doi nesabuiti din fruntea statului vor ca la Bucuresti sa se construiasca cea mai mare moschee din Europa. Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, joi, pe pagina sa de Facebook, ca Doi nesabuiti din fruntea statului roman vor ca, la Bucuresti, sa se construiasca cea mai mare moschee din Europa, pe linga care sa functioneze o universitate cu 6. 000 de studenti selectati de prin toata lumea araba. Basescu are un mesaj si pentru Muftiul Iusuf Murat: Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic, pentru ca aici nu este vorba despre minoritati. Stii cumva de visul teroristilor de la Statul Islamic de a se extinde in Balcani si Europa Centrala?.

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Mihai Razvan Ungureanu

Traian Basescu il ataca dur pe fostul sau prim-ministru, Mihai Razvan Ungureanu, numit de presedintele Klaus Iohannis sef al SIE. Basescu il acuza pe acesta ca prefera sa fie numit pe posturi ca inalt.

Socrului lui Traian Basescu, in varsta de 96 de ani, a murit joi dupa amiaza

Socrul lui Traian Basescu, Gheorghe Andrusca, in varsta de 96 de ani, a decedat joi dupa amiaza, trupul neinsufletit al acestuia fiind depus la Biserica Sfanta Treime din cartierul Burdujeni din.

Traian Basescu: Erdogan sa propovaduiasca islamismul in Turcia, nu intr-o tara crestin-ortodoxa

Fostul presedinte Traian Basescu critica proiectul referitor construirea unei moschei la Bucuresti si ii transmite presedintelui turc Recep Erdogan sa propovaduiasca islamul in Turcia, nu intr-o tara crestina, potrivit unei postari de joi de pe pagina de Facebook. Fostul lider de la Palatul Cotroceni a atras atentia asupra pericolului reprezetat de radicalizarea anumitor musulmani si apropierea de gruparea Statul Islamic.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )