Libnet.ro
UNICEF

12:15

Mircea Badea, despre ancheta privind seful Antena Group: DNA a gandit bine miscarea

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre ancheta privind seful Antena Group: DNA a gandit bine miscarea

Mircea Badea a comentat, in cadrul editiei de joi seara a emisiunii in Gura Presei, ancheta condusa de DNA in cazul sefului Antena Group. Astia de la DNA, cand au gandit miscarea asta, au gandit-o. continuă pe Antena3

Niels Schnecker, despre ancheta DNA privind seful Antena Group

Niels Schnecker, realizatorul emisiunii Previziunile Zilei de la Antena 3, si-a exprimat punctul de vedere referitor la ancheta DNA privind seful Antena Group. Teoria mea este simpla, urma sa il ridice pe Sorin.

Oana Stancu, despre ancheta DNA privind seful Antena Group: Momentul ales nu este deloc intamplator

Oana Stancu, realizatoarea emisiunii Exces de Putere de la Antena 3, a comentat informatia potrivit careia seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost audiat de DNA. Acuzatia pare sa fie bazata pe o.

Mircea Badea, despre ancheta DNA privind seful Antena Group: Nu ne lasam nici intimidati, nici impresionati. Doamna Kovesi face ce stie

Mircea Badea, relizatorul emisiunii in gura presei, de la Antena 3, nu se arata surprins de atacurile DNA de astazi asupra sefului Antenei 1 si sustine ca nu ne lasam nici intimidati, nici.

O bulibaseala care ne face pe toti sa NU avem incredere in justitie. Deputatul PNL Cristina Pocora, despre ancheta DNA privind seful Antena Group

Deputatul PNL Cristina Pocora a facut o serie de comentarii despre felul in care DNA a gestionat cazul sefului Antena Group. O bulibaseala de genul acesta nu foloseste nici imaginii justitiei, nici imaginii.

Adina Anghelescu: Ancheta DNA privind seful Antena Group, fix in ziua in care delegatia CE se afla in Romania pentru MCV

Ancheta DNA care il vizeaza pe directorul Antena Group se manifesta fix in zilele in care delegatia Comisiei Europene se afla in Romania pentru MCV, a declarat jurnalistul Luju. ro, Adina Anghelescu, joi,.

Mircea Badea, despre blocarea pietei masinilor second-hand: Administratia cere dovada platii unei taxe la care nu are evidenta

Mircea Badea a comentat, in cadrul interventiei in emisiunea 100 de Minute de la Antena 3, situatia pietei masinilor second hand care este blocata de timbrul de mediu. Nu ti se pare ca este de o.

Seful Antena Group, tinta procurorilor lui Kovesi. Radu Tudor: Abuzurile DNA de la referendum, indreptate asupra celor care le-au mediatizat

In aceasta dimineata, in urma unei operatiuni de forta declansata de DNA, directorul general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul institutiei a carei sefa este Laura Codruta Kovesi,.

Mircea Badea, despre demisia lui Daniel Funeriu din PDL: Eu nici nu stiu cum o sa rezist acestui soc

Mircea Badea a comentat, la inceputul editiei de marti seara a emisiunii in Gura Presei, demisia din PDL a lui Daniel Funeriu. Sunt intr-o degringolada, intr-o panica. ) Eu nici nu stiu cum o.

Bogdan Chirieac, despre ancheta DNA privind Antena Group: Cred ca tinta este Antena 3

Analistul Bogdan Chirieac a facut o serie de comentarii, in cadrul emisiunii 100 de Minute, despre ancheta DNA privind seful Antena Group. Eu speram ca, pana la ora aceasta, toate organizatiile acestea care.

Oana Stancu, despre ancheta DNA privind Antena Group: Momentul ales nu este deloc intamplator

Oana Stancu, realizatoarea emisiunii Exces de Putere de la Antena 3, a comentat informatia potrivit careia seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost audiat de DNA. Acuzatia pare sa fie bazata pe o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2327 seconds )