Libnet.ro
UNICEF

12:30

Niels Schnecker, despre ancheta DNA privind seful Antena Group

Antena3 Antena3,
Niels Schnecker, despre ancheta DNA privind seful Antena Group

Niels Schnecker, realizatorul emisiunii Previziunile Zilei de la Antena 3, si-a exprimat punctul de vedere referitor la ancheta DNA privind seful Antena Group. Teoria mea este simpla, urma sa il ridice pe Sorin. continuă pe Antena3

Oana Stancu, despre ancheta DNA privind seful Antena Group: Momentul ales nu este deloc intamplator

Oana Stancu, realizatoarea emisiunii Exces de Putere de la Antena 3, a comentat informatia potrivit careia seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost audiat de DNA. Acuzatia pare sa fie bazata pe o.

O bulibaseala care ne face pe toti sa NU avem incredere in justitie. Deputatul PNL Cristina Pocora, despre ancheta DNA privind seful Antena Group

Deputatul PNL Cristina Pocora a facut o serie de comentarii despre felul in care DNA a gestionat cazul sefului Antena Group. O bulibaseala de genul acesta nu foloseste nici imaginii justitiei, nici imaginii.

Mircea Badea, despre ancheta DNA privind seful Antena Group: Nu ne lasam nici intimidati, nici impresionati. Doamna Kovesi face ce stie

Mircea Badea, relizatorul emisiunii in gura presei, de la Antena 3, nu se arata surprins de atacurile DNA de astazi asupra sefului Antenei 1 si sustine ca nu ne lasam nici intimidati, nici.

Bogdan Chirieac, despre ancheta DNA privind Antena Group: Cred ca tinta este Antena 3

Analistul Bogdan Chirieac a facut o serie de comentarii, in cadrul emisiunii 100 de Minute, despre ancheta DNA privind seful Antena Group. Eu speram ca, pana la ora aceasta, toate organizatiile acestea care.

Adina Anghelescu: Ancheta DNA privind seful Antena Group, fix in ziua in care delegatia CE se afla in Romania pentru MCV

Ancheta DNA care il vizeaza pe directorul Antena Group se manifesta fix in zilele in care delegatia Comisiei Europene se afla in Romania pentru MCV, a declarat jurnalistul Luju. ro, Adina Anghelescu, joi,.

Oana Stancu, despre ancheta DNA privind Antena Group: Momentul ales nu este deloc intamplator

Oana Stancu, realizatoarea emisiunii Exces de Putere de la Antena 3, a comentat informatia potrivit careia seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost audiat de DNA. Acuzatia pare sa fie bazata pe o.

Adina Anghelescu: Ancheta DNA privind Antena Group, fix in ziua in care delegatia CE se afla in Romania pentru MCV

Ancheta DNA care il vizeaza pe directorul Antena Group se manifesta fix in zilele in care delegatia Comisiei Europene se afla in Romania pentru MCV, a declarat jurnalistul Luju. ro, Adina Anghelescu, joi,.

Mircea Badea, despre ancheta privind seful Antena Group: DNA a gandit bine miscarea

Mircea Badea a comentat, in cadrul editiei de joi seara a emisiunii in Gura Presei, ancheta condusa de DNA in cazul sefului Antena Group. Astia de la DNA, cand au gandit miscarea asta, au gandit-o.

Omul care a adus conceptul Dinner in the sky in Romania, alaturi de Sabina Iosub si Niels Schnecker la 50 de metri inaltime

Pentru prima data in Romania, un studio tv este amplasat pe platforma Dinner in the sky, la 50 de metri inaltime. De acolo, Sabina Iosub si Niels Schnecker, impreuna cu invitatii lor, jurnalistul Dana Grecu.

VIDEO Cutremur in imperiul mediatic al lui Dan Voiculescu. Seful Antena 1, Sorin Alexandrescu, este cercetat penal de DNA pentru santaj la adresa RCSRDS

Directorul general al Antena 1, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul DNA in aceasta dimineata. Procurorii DNA au anuntat intr-un comunicat oficial ca Alexandrescu este cercetat penal pentru santaj. Procurorii il acuza pe Sorin Alexandrescu ca ar fi constrans un administrator al unei firme sa semneze un contract in conditii prestabilite, impuse de inculpat, sub amenintarea ca, in caz de refuz, va da in vileag fapte presupus compromitatoare pentru persoana in cauza. Antena 3, Evz si B1 TV scriu ca firma respectiva ar fi compania de cablu RCS - RDS, cu care trustul media al lui Dan Voiculescu a dus un lung razboi in ultimii ani. Potrivit comunicatului DNA, presupusul santaj ar fi avut loc in perioada 16 aprilie-24 mai a. c. Ora 17. 25 La Antena 3, acuzatiile de santaj sunt discutate cu Bogdan ChirieacOra 17. 05: Antena 1 afirma, intr-un comunicat de presa, ca demersul DNA a avut loc la initiativa unui reprezentant al companiei RCSRDS. Ora 17. 04: RTV sustine, citind surse DNA, ca Sorin Alexandrescu l-ar fi santajat pe administratorul RCSRDS cu dezvaluirea unei afaceri mai vechi. Afacerea, ale carei detalii au fost publicate joi in Cotidianul, arata ca RCSRDS ar fi platit bani unei firme a lui Dumitru Dragomir seful Ligii de Fotbal) in schimbul drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )