Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea, despre candidatura lui Rares Bogdan la europarlamentare: A prezentat vanghelioane. Ar trebui sa il intrebe pe Vanghelie cum era

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre candidatura lui Rares Bogdan la europarlamentare: A prezentat vanghelioane. Ar trebui sa il intrebe pe Vanghelie cum era

Lista PNL pentru alegerile europarlamentare a fost validata joi, primele pozitii fiind ocupate, in ordine, deRares Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Muresan,Vasile Blaga,Adina Valean. Rares. continuă pe Antena3

Mircea Badea, despre lista PNL pentru europarlamentare: Primul candidat de la liberali adevarat liberal este pe locul cinci

Mircea Badea a vorbit despre lista PNL pentru europarlamentarele din luna mai, acolo unde pe primele cinci locuri se afla, in ordine, Rares Bogdan, Siegfried Muresan, Mircea Hava, Vasile Blaga si Adina.

Mircea Badea, despre sondajele de la europarlamentare: Sunt contra intuitiei mele

Mircea Badea a vorbit despre sondajele realizate cu privire la alegerile parlamentare. Ma gandeam acum, am vazut sondajele privind europarlamentarele. Am vazut procentele, sunt putin contra intuitiei mele.

Mircea Badea, despre protestul lui Tudor Chirila: Sunt mai multi operatori decat participanti la protest. Imaginile sunt triste pentru cineva care pretinde ca poporul roman se revolta (VIDEO)

Mirce Badea despre sustineara lui Chirila pentru protestul magistratilor:Mi-a dat domnul Ciuvica niste imagini cu niste cetateni, nu-l recunosc decat pe Chirila care are o basca pe cap si niste.

Realizatoarea Antena 3 Carmen Avram, posibil pe listele PSD la europarlamentare: Dragnea se repliaza dupa zvonurile privind candidatura lui Rares Bogdan pe listele PNL

Adrian Ursu isi consolideaza pozitia la Antena 3. Dupa ce a ajuns printre cei mai influenti oameni ai postului de stiri si a scapat de sefa Sectiei politic, Adriana Dutulescu Detalii AICI), Ursu.

Ludovic Orban: Rares Bogdan, profil de luptator impotriva abuzurilor / Sunt convins ca Iohannis priveste cu ochi buni candidatura acestuia la europarlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca are consultari periodice cu presedintele Klaus Iohannis si se declara convins ca acesta priveste cu ochi buni candidatura lui Rares Bogdan din partea liberalilor la alegerile pentru Parlamentul European.

Din studio pe listele PNL: ce spune Rares Bogdan despre candidatura

Omul de televiziune Rares Bogdan este cel care va deschide lista PNL pentru europarlamentare. Dar va fi nevoit sa renunte la emisiune. Rares Bogdan s-a invartit multa vreme in jurul acestei candidaturi: ba spunea ca va candida, ba insista ca va cantari atent decizia pentru ca simte ca poate face lucruri si din postura de [] .

Rares Bogdan, in fruntea listei PNL pentru europarlamentare

Lista PNL pentru europarlamentare a fost validata astazi, primele pozitii fiind ocupate, in ordine, de Rares Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Muresan, Vasile Blaga, Adina Valean.

Candidatul Rares Bogdan nu va mai modera emisiunea de la Realitatea TV. Gusa: Conform legii, nu avem ce face

Realizatorul Rares Bogdan, care a anuntat joi ca va candida pentru PNL la europarlamentare, nu mai poate, conform legii, sa modereze emisiunea de la Realitatea TV, din momentul in care aceasta candidatura este oficializata. intrebat de HotNews. ro daca Rares Bogdan va pleca, asa cum cere legea, proprietarul Cozmin Gusa a spus ca potrivit legii, nu avem ce face si ca va fi gandita o noua grila.

Rares Bogdan: Candidez pentru PNL. Dumnezeu mi-a dat tot in presa, sper sa-mi dea si-n politica

Jurnalistul Rares Bogdan si-a oficializat, joi, candidatura pentru PNL la europarlamentare, el fiind primul pe lista liberalilor pentru Bruxelles.

Rares Bogdan deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare: Nu putem abandona Romania in bratele PSD. Ma voi bate in continuare pentru a afla adevarul despre 10 august (VIDEO)

Rares Bogdan deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. intr-o conferinta de presa sustinuta joi, la Parlament, Bogdan a declarat ca decizia de a candida a fost cea mai grea din viata lui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.221 seconds )