Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mircea Badea, despre cazul barbatului care a fost achitat dupa 15 ani de calvar: Puscaria a fost facuta! Lupta lui este pentru o hartie!

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre cazul barbatului care a fost achitat dupa 15 ani de calvar: Puscaria a fost facuta! Lupta lui este pentru o hartie!

Mircea Badea a comentat, in pasa editiei de luni a emisiunii in gura presei, cu Sinteza zilei, cazul tanarului din Iasi condamnat la cinci ani cu executare pentru o fapta pe care nu a. continuă pe Antena3

Nu s-a gandit nimeni la acest lucru pana acum si bine a facut. Carmen Bruma RADE de sotul sau. Ce dezvaluire a facut vedeta despre Mircea Badea

Carmen Bruma si Mircea Badea se inteleg perfect in viata de cuplu. Desi in viata publica este o persoana dura, in cea de familie, prezentatorul este extrem de calm si.

Ministrul Dan, despre cazul nevazatorului umilit: Politistul - supus cercetarii disciplinare, soferul - amendat. Va fi sesizat CNCD

Soferul de autocar care a avut un comportament inacceptabil in cazul barbatului nevazator din Pascani si l-a dat jos pe acesta din masina a fost amendat, iar politistul implicat va fi suspus.

Nu s-a gandit nimeni la acest lucru pana acum si bine a facut. Carmen Bruma RADE de sotul sau. Ce dezvaluire a facut vedeta de Mircea Badea

Carmen Bruma si Mircea Badea se inteleg perfect in viata de cuplu. Desi in viata publica este o persoana dura, in cea de familie, prezentatorul este extrem de calm si.

Comisarul sef Gheorghe Sava, trimis in judecata de DNA Oradea, a fost achitat de Tribunalul Bihor

Gheorghe Sava, seful Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul IPJ Bihor, suspendat din functie in 2013, a fost achitat, marti, de Tribunalul Bihor. Sava a fost trimis in judecata de DNA Oradea pentru abuz in serviciu si fals intelectual. Magistratii au decis ca faptele imputate comisarului sef nu exista sau nu sunt prevazute de legea penala. Decizia nu este definitiva.

Ginerele lui Nicolae Ceausescu despre Dragnea: Mi-a fost student, a ramas repetent

Profesor la Facultatea de Autovehicule Rutiere a Politehnicii din Bucuresti, Mircea Oprean, a declarat ca printre studentii sai s-a numarat candva si Liviu Dragnea, actualul presedinte al PSD. El a.

Ministrul de Interne Carmen Dan, ultimele informatii despre cazul Ghita

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus duminica, la Antena 3, referitor la cazul lui Sebastian Ghita si cazul de extradare al acestuia, ca a facut tot ce tinea de institutia pe care o conduce in.

Adrian Mutu regreta pacatele tineretii! Fostul fotbalist vorbeste despre momentul in care a fost prins dopat

La 38 de ani, Adrian Mutu spune ca a invatat din greselile trecutului. Vorbeste deschis despre scandalul care i-a schimbat viata si recunoaste ca a fost vina lui cand in 2004, la un control.

Florin Zamfirescu, marturii socante despre momentul in care a fost ingropat de viu: Au pus scanduri si glii de pamant deasupra si acolo m-au lasat

Indragitul actor Florin Zamfirescu a povestit in cadrul unei emisiuni o experienta din timpul unor filmari. Acestea a povestit ce eforturia fost nevoit safaca atunci cand a avut de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )