Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mircea Badea, despre marirea accizelor la carburanti: Este o capodopera a logicii

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre marirea accizelor la carburanti: Este o capodopera a logicii

Mircea Badea a comentat in cadrul emisiunii in Gura Presei posibilitatea ca Guvernul sa mareasca accizele la carburanti, pentru a putea aloca mai multi bani la infrastructura rutiera. Noi traim intr-o. continuă pe Antena3

Mircea Badea: in Romania s-a lansat moda stenogramelor cu subtitrare. Este moda pixelului albastru, pe cale audio

Mircea Badea a comentat in cadrul emisiunii in Gura Presei stenogramele din dosarul de evaziune fiscala in domeniul alimentar, in care procurorul de la Parchetul Instantei Supreme, Angela Nicolae si fiul.

Mircea Badea a prezentat imagini inedite din timpul vizitei sale in SUA

Mircea Badea le-a prezentat telespectatorilor imagini din calatoria sa de peste Ocean. Realizatorul emisiunii in Gura Presei a fost in vizita in SUA, alaturi de Mihai Gadea si Adrian Ursu. Imaginile au fost.

Ce spun social-democratii despre Badalau. Liviu Dragnea: Este un om serios, sper sa fie o confuzie

Liderul grupului PSD de la Senat, Ilie Sarbu, a declarat luni ca situatia senatorului PSD Nicolae Badalau va fi discutata in cadrul partidului. Sunt luati oameni, cand de la PSD, cand de la PNL. Trebuie sa vedem daca sunt argumente, daca sunt dovezi, a declarat Sarbu. La randul sau, vicepremierul Liviu Dragnea sustine ca Nicolae Badalau este un om serios pe care il cunoaste de foarte multi ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )