Libnet.ro
UNICEF

16:31

Mircea Badea: Ma distreaza reactiile aparatului de propaganda la vizita lui Mihai Gadea in SUA

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Ma distreaza reactiile aparatului de propaganda la vizita lui Mihai Gadea in SUA

Mircea Badea a spus, joi, ca il distreaza reactiile propagandei basiste, la aflarea vestii ca directorul Antena 3, Mihai Gadea, este in vizita in Statele Unite. Rad mult, ma distrez, pentru ca vad. continuă pe Antena3

Mircea Badea, discurs in franceza. Adrian Ursu: Frate, esti bine?

Mircea Badea a criticat, in timpul pasei de luni cu Editia speciala moderata de Adrian Ursu, publicatiile care sunt platite din bani publici si care sunt folosite pentru propaganda. Avem o sleatha de.

Mircea Badea: Cine s-ar uni cu Nicusor Dan? Nimeni?

Mircea Badea a comentat, in editia de joi a emisiunii in Gura Presei, aparitia unor partide noi pe scena politica a Romaniei. Unele mai noi, altele si mai noi. Habar nu aveam ca exista noi partide.

Mircea Badea dezvaluie ce face Mihai Gadea in SUA

Mihai Gadea este in Statele Unite ale Americii unde are diverse intalniri importante. Mircea Badea a prezentat, miercuri seara in timpul emisiunii in gura presei, cateva fotografii trimise chiar atunci de.

Mircea Badea: Traian Basescu beneficiaza de imunitate din afara tarii

Mircea Badea a afirmat, in timpul pasei cu Editia speciala de miercuri seara, moderata de Radu Tudor, ca este convins ca fostul presedinte al Romaniei nu va avea niciun fel de probleme cu justitia deoarece.

Mircea Badea: Disneylandul de la Paris e o teapa, ca sa ne intelegem

Mircea Badea este de parere ca Disneylandul de la Paris este o teapa si spune asta dupa ce a simtit pe pielea lui. Disneylandul de la Paris e o teapa . ) in primul rand, este in afara.

Mircea Badea, despre demisia lui Tiberiu Nitu: Am avut de-a face cu o lovitura de stat

Mircea Badea a comentat, in timpul pasei cu Editia speciala moderata de Adrian Ursu, decizia Procurorului General, Tiberiu Nitu, de a demisiona, dupa scandalul coloanelor oficiale care a izbucnit saptamana.

Mircea Badea: Procurorul general al Romaniei a demisionat in urma unui scandal fabricat

Mircea Badea a spus, marti, dupa demisia lui Tiberiu Nitu, ca procurorul genaral al Romaniei a fost dat jos printr-o operatiune mafiota, astfel ca i s-a fabricat un scandal. Cred ca astazi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )