Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mircea Badea: Doamna Udrea a fost la Paris cu justitia independenta

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Doamna Udrea a fost la Paris cu justitia independenta

Mircea Badea a comentat, in emisiunea Esential, realizata de Alina Petrescu, la Antena 3, pozele cu prezidentiabila Elena Udrea, la Paris, alaturi de procurorul sef al DIICOT, Alina Bica. Badea a povestit ca a. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Insist pe prietenia dintre Udrea si Bica. Nu te duci la Paris cu cineva care iti este indiferent

Excursia Elenei Udrea la Paris, alaturi de Alina Bica, a fost subiectul principal al editiei de miercuri a emisiunii 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, la Antena 3. Dupa ce Alina Bica a.

Mircea Badea: Udrea si Basescu trebuie sa merga la puscarie! Presedintele ne ofera zilnic motive pentru a fi suspendat

Astazi, presedintele Traian Basescu a fost la invitat in cadrul unei emisiunii, unde a expectorat vreo doua ore, cred, si-a inceput Mircea Badea emisiunea. Ultimele aparitii in calitate de presedinte ale lui.

Mircea Badea: Udrea si Basescu trebuie sa mearga la puscarie! Presedintele ne ofera zilnic motive pentru a fi suspendat

Astazi, presedintele Traian Basescu a fost la invitat in cadrul unei emisiunii, unde a expectorat vreo doua ore, cred, si-a inceput Mircea Badea emisiunea. Ultimele aparitii in calitate de presedinte ale lui.

Calin Popescu Tariceanu: Doamna Udrea are un comportament tipic mafiotilor, care isi cauta protectie in politie, procuratura si justitie

Candidat la Presedintia Romaniei, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, joi seara, in Biroul Presedintelui, la Sinteza zilei, ca plimbarea Elenei Udrea la Paris, alaturi de sefa DIICOT, releva un.

Mircea Badea: Sunt prea multe cazurile in care statul asta se comporta ca un talhar

Astia sunt pusi doar pe distrugere si pe japca. Este concluzia la care au ajuns Mircea Badea si ascultatorii sai de la Radio Zu, care au discutat despre problemele intalnite in relatia cu.

Mircea Badea: Exercitiu de imaginatie - cum ar arata viata publica fara UDMR in Parlamentul Romaniei?

In cadrul editiei de marti a emisiunii Sinteza zilei, care l-a avut ca invitat in Biroul Presedintelui pe Kelemen Hunor, Mircea Badea s-a intrebat, retoric, cum ar arata viata publica fara UDMR in.

Mircea Badea: Daca Ponta castiga alegerile si Iohannis este declarat incompatibil, ce se intampla cu locul 3?

Mircea Badea a propus un scenariu special al alegerilor prezidentiale, in cadrul emisiunii 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, la Antena 3. Sa presupunem ca in turul II ajung Ponta si I.

Basescu ii da dreptate lui Mircea Badea

Traian Basescu ii da dreptate lui Mircea Badea in scandalul spionilor. Basescu spune ca a facut o afirmatie, nu o dezvaluire despre asa-zisul statut de ofiter acoperit al lui Victor Ponta, pentru ca a face.

Subiectiv: Elena, interceptata in dosarul lui Cocos. Ioan Mircea Pascu (PSD): Doamna Udrea incepe sa ramana agatata pe tobogan in unghii

Europarlamentarul PSD, Ioan Mircea Pascu, a comentat, in editia de miercuri a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3, posibila implicare a Elenei Udrea in dosarul in care fostul ei sot, Dorin Cocos, a fost.

Mircea Badea: Ce-o fi in creierii lui? Ce asteptari are in legatura cu madame Udrea?

Presedintele Traian Basescu a reiterat, duminica, sprijinul sau fata de Elena Udrea, candidatul Partidului Miscarea Populara PMP), la alegerile prezidentiale de saptamana viitoare, seful statului spunand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )