Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mircea Badea: Daca Ponta castiga alegerile si Iohannis este declarat incompatibil, ce se intampla cu locul 3?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Daca Ponta castiga alegerile si Iohannis este declarat incompatibil, ce se intampla cu locul 3?

Mircea Badea a propus un scenariu special al alegerilor prezidentiale, in cadrul emisiunii 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, la Antena 3. Sa presupunem ca in turul II ajung Ponta si I. continuă pe Antena3

Basescu ii da dreptate lui Mircea Badea

Traian Basescu ii da dreptate lui Mircea Badea in scandalul spionilor. Basescu spune ca a facut o afirmatie, nu o dezvaluire despre asa-zisul statut de ofiter acoperit al lui Victor Ponta, pentru ca a face.

Mircea Badea: E o moda acum printre politicieni, daca esti in multimi, sa o arzi exaltat

Cititzen Badea a comentat incercarile politicienilor de a agita multimile, pe modelul Andreea Paul Vass sau Ludovic Orban si a explicat ca majoritatea o fac fara pic de talent. Doamna Vass este un personaj.

Mircea Badea: Ce-o fi in creierii lui? Ce asteptari are in legatura cu madame Udrea?

Presedintele Traian Basescu a reiterat, duminica, sprijinul sau fata de Elena Udrea, candidatul Partidului Miscarea Populara PMP), la alegerile prezidentiale de saptamana viitoare, seful statului spunand.

Caru' cu vedete: Stefan Banica, razboi pe fata cu Bianca Dragusanu; Carmen Bruma, marturisiri despre intimitate. Ce spune despre relatia cu Mircea Badea; Oana Roman, aparitie bomba la o petrecere

Se vede ca e fata ei! Uite cum o imita Maya pe Antonia - Cantareata este emotionata pana la lacrimi. Antonia este topita dupa fetita ei, Maya. Antonia a postat pe contul ei de Facebook un video in care fiica ei, Maya, canta si danseaza precum ea. Cum arata casa de 23 de milioane de dolari a cantaretei Lady Gaga. Una dintre cele mai ravnite proprietati imobiliare din Malibu, detinuta de Lady Gaga, a fost re-listata la vanzare de vedeta americana pentru 23 de milioane de dolari.

VESTE BUNA. Prooccidentalii castiga alegerile din Ucraina

Partidele prooccidentale au inregistrat o victorie zdrobitoare la alegerile legislative anticipate din Ucraina, pe fondul conflictului armat cu rebelii prorusi din est, arata duminica sondajele efectuate la iesirea de la urne, relateaza AFP, citat de.

Partidele prooccidentale castiga alegerile din Ucraina

Partidele prooccidentale au inregistrat o victorie zdrobitoare la alegerile legislative anticipate din Ucraina, pe fondul conflictului armat cu rebelii prorusi din est, arata duminica sondajele efectuate la iesirea de la urne, potrivit presei internationale.

Alegeri parlamentare anticipate in Ucraina. Partidele prooccidentale castiga alegerile

Update 20. 31 - Partidele prooccidentale au inregistrat o victorie zdrobitoare la alegerile legislative anticipate din Ucraina, pe fondul conflictului armat cu rebelii prorusi din est, arata duminica sondajele efectua.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2101 seconds )