Libnet.ro
UNICEF

06:00

Calin Popescu Tariceanu: Doamna Udrea are un comportament tipic mafiotilor, care isi cauta protectie in politie, procuratura si justitie

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu: Doamna Udrea are un comportament tipic mafiotilor, care isi cauta protectie in politie, procuratura si justitie

Candidat la Presedintia Romaniei, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat, joi seara, in Biroul Presedintelui, la Sinteza zilei, ca plimbarea Elenei Udrea la Paris, alaturi de sefa DIICOT, releva un. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu: DNA - un nou actor in campania electorala. Electoratul este debusolat

Candidatul independent la Presedintie Calin Popescu-Tariceanu apreciaza ca in campania electorala a intrat un nou actor - Directia Nationala Anticoruptie - care, prin actiunile sale, ar fi debusolat.

Calin Popescu Tariceanu explica de ce s-a insurat de cinci ori (VIDEO)

In prag de alegeri, Calin Popescu Tariceanu vorbeste electoratului despre viata sa amoroasa. Candidatul independent la prezidentiale a simtit nevoia sa abordeze un subiect sensibil din viata sa personala si.

Ioan Ghise sustine candidatura lui Calin Popescu-Tariceanu la presedintie

Senatorul independent Ioan Ghise anuntat, printr-un comunicat de presa, ca sustine public candidatura lui Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului, la presedintia Romaniei.

Ponta intentioneaza sa semneze un acord de guvernare cu Calin Popescu Tariceanu daca acesta nu va intra in turul II

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, duminica, ca intentioneaza sa semneze un acord de guvernare cu liderul Partidului Liberal Reformator, Calin Popescu Tariceanu, daca acesta nu va intra in turul II al.

Cine ii masoara pe candidatii la prezidentiale. Diferente mari intre sondajele puse pe piata: Ponta are intr-un sondaj 36%, in altul 43%. Vezi cum oscileaza ceilalti candidati

Patru case de sondaje care au facut publice rezultatele lor il dau pe Victor Ponta PSD-UNPR-PC) lider al primului tur al prezidentialelor cu cel putin 10 procente in fata lui Klaus Iohannis ACL), in timp ce un al cincilea institut vede o diferenta de numai 6 procente intre cei doi. Mai jos in clasament, doua institute de sondaje ii acorda locul III Elenei Udrea PMP), alte doua lui Calin Popescu Tariceanu IRL), iar una singura independentei Monica Macovei.

Ghise il sustine pe Tariceanu in cursa pentru Presedintie

Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului, este sustinut in cursa pentru alegerile prezidentiale de Ioan Ghise, senator independent. Anuntul a fost facut luni, de fostul membru PNL, Ioan Ghise, intr-un co.

Mircea Badea: Doamna Udrea a fost la Paris cu justitia independenta

Mircea Badea a comentat, in emisiunea Esential, realizata de Alina Petrescu, la Antena 3, pozele cu prezidentiabila Elena Udrea, la Paris, alaturi de procurorul sef al DIICOT, Alina Bica. Badea a povestit ca a.

Subiectiv: Elena, interceptata in dosarul lui Cocos. Ioan Mircea Pascu (PSD): Doamna Udrea incepe sa ramana agatata pe tobogan in unghii

Europarlamentarul PSD, Ioan Mircea Pascu, a comentat, in editia de miercuri a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3, posibila implicare a Elenei Udrea in dosarul in care fostul ei sot, Dorin Cocos, a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )