Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mircea Badea: Este ceva sinistru in sectorul 4

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Este ceva sinistru in sectorul 4

Mircea Badea a vorbit, joi, despre celebra declaratie 600, care trebuie depusa la ANAF pana la sfarsitul lunii si care a bagat in ceata tot mai multi romani. in context,. continuă pe Antena3

Mircea Badea, despre dubla masura si cum sa omori o emisiune de succes

Mircea Badea a vorbit, marti, la in Gura Presei, despre ipocrizie si dubla masura, folosind exemplul temelor de interes din societate, cum ar fi educatia si.

Mircea Badea: Sunt absolut socat de discursul lui Iohannis. A fost bland cu PSD, care putea fi injurat legitim din gros

Mircea Badea s-a aratat surprins, miercuri, atat de faptul ca presedintele Iohannis a desemnat-o premier pe Viorica Dancila, cat si de discursul retinut al acestuia, mai ales ca.

Mircea Badea, despre rolul decisiv al lui Iohannis in criza politica de acum. Unde a gresit Dragnea

Mircea Badea a comentat, in editia de luni e emisiunii in gura presei, modul in care s-a ajuns la criza politica actuala si a venit cu explicatia pentru faptul ca PSD a reusit.

Situatia din PSD, vazuta de Mircea Badea: Dragnea incearca in continuare sa-si bata joc de tara asta

Mircea Badea a spus luni, pus sa comenteze situatia din PSD, ca seful partidului, Liviu Dragnea, persevereaza in a-si bate joc de tara. Nu-i nicio problema, o data la patru luni, ala pe care-l.

Roxana Vancea, ironie usturatoare la adresa lui Mircea Badea: E PR-ul meu personal! Orice om aflat in dificultate merita o sansa

Fosta asistenta TV Roxana Vancea 27 de ani) l-a iornizat pe realizatorul Mircea Badea 43 de ani) pentru faptul ca insista sa prezinte si sa comenteze in emisiunea sa imagini cu ea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )