Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea face show! Care este legatura dintre Elena Udrea si melodia Tu

Antena3 Antena3,
Mircea Badea face show! Care este legatura dintre Elena Udrea si melodia Tu

Mircea Badea face show! in cadrul editiei de astazi al emisiunii Sinteza Zilei, realizatorul in Gura Presei a facut o asociere intre piesa Tu si Elena Udrea. Eu cred ca si Elena Udrea asculta melodia. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Traian Basescu a dezvoltat o obsesie ilegala, neconstitutionala si abuziva in legatura cu niste cetateni particulari

Mircea Badea a comentat in editia de duminica seara a emisiunii in Gura Presei obsesia lui Traian Basescu pentru anumiti cetateni ai Romaniei si pentru Antena 3. Are o obsesie maladiva, el fiind.

Mircea Badea, in dialog cu Gherghina Ciulei, la Sinteza Zilei

Mircea Badea a dialogat joi, la Sinteza Zilei, cu Gherghina Ciulei, femeia din Nana agresata de gorilele Elenei Udrea. E limpede ca si-au adus aplaudaci la Nana. Ieri era cu morti in gura, astazi era cu.

Care este starea lui Leo Iorga dupa operatia pe creier

Solistul Leo Iorga are o evolutie medicala buna dupa interventia neurochirurgicala la care a fost supus, vineri, pentru extirparea unei tumori cerebrale.

Care este cel mai bun mod de a-ti curata urechile? Afla ce spun medicii

Obisnuiesti sa-ti cureti urechile cu betigase din bumbac? Cu siguranta te gandesti ca este cea mai buna modalitate de a-ti curata urechile, fara sa folosesti apa si sapun. Potrivit unor ultime studii in domeniu,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )