Libnet.ro
UNICEF

18:15

Mircea Badea, in dialog cu Gherghina Ciulei, la Sinteza Zilei

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, in dialog cu Gherghina Ciulei, la Sinteza Zilei

Mircea Badea a dialogat joi, la Sinteza Zilei, cu Gherghina Ciulei, femeia din Nana agresata de gorilele Elenei Udrea. E limpede ca si-au adus aplaudaci la Nana. Ieri era cu morti in gura, astazi era cu. continuă pe Antena3

Interviu in exclusivitate cu femeia agresata de interlopii Elenei Udrea, astazi, la Sinteza Zilei

In aceasta seara, Romania o asculta in exclusivitate pe Gherghina Ciulei, femeia aruncata la pamant de interlopii Elenei Udrea. De ce ii era frica Parasutistei de o femeie de 62 de ani din Nana? Ce are de spus intr.

Mircea Badea: Lansez un apel viguros catre interlopii de dreapta sa nu mai agreseze batranele in halat

Mircea Badea a comentat miercuri, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, imaginile cu o femeie din comuna Nana, care a fost agresata atunci cand a incercat sa-i ceara explicatii Elenei Udrea. Se pare ca si.

Mircea Badea, mesaj gospodaresc pentru Traian Basescu: Nu mai cheltui banii familiei cu Udrea

Mircea Badea i-a transmis un mesajgospodaresc presedintelui Traian Basescu, in editia de marti a emisiunii Sinteza Zilei. Basescule, nu mai cheltui ba banii familiei cu Udrea, du-te acasa la doamna.

SINTEZA ZILEI. Gorilele Elenei Udrea au agresat o femeie in varsta

Imagini incredibile din comuna Nana, difuzate in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3. O femeie in varsta care intentiona sa-i ceara explicatii Elenei Udrea in privinta terenurilor de.

Sinteza Zilei. Dezvaluiri din dosarele in care este implicat agresorul femeii din Nana

Adina Anghelescu a dezvaluit, in emisiunea Sinteza Zilei, informatii noi din dosarele in care este implicat agresorul femeii din comuna Nana, Stefan Fileata, care este si lider PDL in comuna Curcani. in data.

Sinteza Zilei. Reportaj incredibil despre saracia din comuna Nana

In cadrul editiei de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, a fost difuzat un reportaj din comuna Nana, care arata saracia din localitatea aflata in judetul Calarasi. Imaginile arata o comuna fara.

Sinteza Zilei. Documente soc despre relatia Basescu - Udrea

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei o serie de documente care arata relatia dintre Traian Basescu si Elena Udrea. Unul dintre documente arata ca Guvernul a alocat, in sesiunea 3-31 ianuarie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )