Libnet.ro
UNICEF

07:45

Mircea Badea: Mi se pare ca PSD este o vaca de mare

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Mi se pare ca PSD este o vaca de mare

Mircea Badea a comparat PSD-ul cu o vaca de mare, un mamifer acvatic extrem de docil. Mi se pare ca PSD este o vaca de mare. Stiti ce face vaca de mare? Vaca de mare e foarte mare. Sta ca o vaca asa, adica. continuă pe Antena3

Mircea Badea s-a suparat rau de tot pe Netflix Romania pentru o ironie inspirata de o gafa a Vioricai Dancila FOTO

Mircea Badea s-a suparat foarte tare pe Netflix Romania si si-a anulat abonamentul dupa ce echipa de social media a facut o gluma pe seama deja celebrei gafe orice om ii este teama de. marca Viorica Dancila.

Mircea Badea, mesaj pentru reporterul care a vrut sa-l scoata din incurcatura pe presedinte

Mircea Badea are un mesaj pentru reporterul care a vrut sa-l scoata din incurcatura pe presedintele Iohannis. As vrea sa adresez un gand optimist. As vrea ca reporterita care azi a pus imediat o alta.

Mircea Badea, atac dur la adresa PNL: Sper sa dispara

Mircea Badea critica Partidul National Liberal dupa ce si-a asumat plangerea facuta de Ludovic Orban, liderul PNL, impotriva premierului Dancila. Orban a acuzat-o pe Viorica de inalta.

Fifor, despre dezertorii din PSD: Este o lipsa crasa de onoare si de respect

Ministrul Apararii, vicepresedintele PSD Mihai Fifor, lanseaza joi seara un atac la adresa dezertorilor din PSD, spunand ca decizia acestora de a se alatura adversarilor politici dovedeste o lipsa crasa de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )