Libnet.ro
UNICEF

05:15

Fifor, despre dezertorii din PSD: Este o lipsa crasa de onoare si de respect

Antena3 Antena3,
Fifor, despre dezertorii din PSD: Este o lipsa crasa de onoare si de respect

Ministrul Apararii, vicepresedintele PSD Mihai Fifor, lanseaza joi seara un atac la adresa dezertorilor din PSD, spunand ca decizia acestora de a se alatura adversarilor politici dovedeste o lipsa crasa de. continuă pe Antena3

Tensiuni in coalitie. Vosganian (ALDE): Pe viitor sa ne abtinem de la orice revolutie fiscala / Ce spune despre temerile din PSD

Coalitia de guvernare ar trebui sa se abtina pe viitor de la orice revolutie fiscala, pentru ca legislatia este suficienta, a declarat vicepresedintele ALDE, Varijan Vosganian. De altfel, acesta a criticat in.

City Managerul Bucurestiului, Sorin Chirita: Numarul de autoturisme n Bucuresti este n continua crestere, una din cauze fiind lipsa unei taxe de poluare. La noi e moca sa poluezi

Numarul de autoturisme in Bucuresti este in continua crestere, iar una din cauze este si lipsa unei taxe de poluare, la noi fiind moca sa poluezia declarat Sorin Chirita, City Managerul Municipiului Bucuresti, joi, in cadrul unei conferinte pe tema mobilitatii urbane, potrivit Mediafax.

Mircea Badea: Mi se pare ca PSD este o vaca de mare

Mircea Badea a comparat PSD-ul cu o vaca de mare, un mamifer acvatic extrem de docil. Mi se pare ca PSD este o vaca de mare. Stiti ce face vaca de mare? Vaca de mare e foarte mare. Sta ca o vaca asa, adica.

Deputata Emilia Meirosu a plecat din PSD

Deputata PSD Emilia Meirosu a anuntat in plenul Camerei Deputatilor ca pleaca din Partidul Social Democrat. Aceasta este deputat de Braila. Este a doua demisie din PSD anuntata marti in Camera Deputatilor.

Deputata Emilia Meirosu a plecat din PSD si merge la partidul lui Ponta

Deputata PSD Emilia Meirosu a anuntat in plenul Camerei Deputatilor ca pleaca din Partidul Social Democrat. Aceasta este deputat de Braila. Este a doua demisie din PSD anuntata marti in Camera Deputatilor.

Detaliul cumplit despre accidentul din Ungaria: in realitate, au fost zece victime

Un detaliu cumplit s-a aflat despre accidentul din Ungaria. O femeie, una dintre victime, era insarcinata. in tragicul accident si-a pierdut viata si sotul sau. Stire in curs de.

Ludovic Orban, despre criticile din PNL legate de plangerea penala: Fake news!

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, joi seara, despre declaratiile unor lideri liberali din teritoriu care nu ar fi fost de acord cu demersul sau de a depune plangere penala impotriva premierului Viorica.

Detalii tulburatoare despre accidentul din Ungaria. Microbuzul ar fi functionat in ilegalitate

Apar noi detalii in cazul teribilului accident din Ungaria, in care noua persoane si-au pierdut viata. Vezi si: Accident cumplit in Ungaria. Noua romani au murit Potrivit celor mai recente informatii,.

Ce spune presa internationala despre carnagiul din Ungaria, unde sapte romani si-au pierdut viata

O tragedie cumplita a avut loc marti dupa-amiaza pe o autostrada din Ungaria. Un microbuz inmatriculat in Mures s-a lovit de un camion in apropiere de Cegledbercel, iar sapte persoane si-au pierdut.

Din pacate este o VESTE TRISTA pentru toti ROMANII: Faci asta zilnic, dar iti scurteaza VIATA cu 30 de minute! Cei mai AFECTATI sunt...

Consumul unui singur pahar de alcool in plus pe saptamana iti scurteaza viata cu 30 de minute, este rezultatul unui studiu recent, publicat de businessinsider. com. Specialistii au analizat datele din 83 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )