Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea, mesaj pentru reporterul care a vrut sa-l scoata din incurcatura pe presedinte

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, mesaj pentru reporterul care a vrut sa-l scoata din incurcatura pe presedinte

Mircea Badea are un mesaj pentru reporterul care a vrut sa-l scoata din incurcatura pe presedintele Iohannis. As vrea sa adresez un gand optimist. As vrea ca reporterita care azi a pus imediat o alta. continuă pe Antena3

Mircea Badea s-a suparat rau de tot pe Netflix Romania pentru o ironie inspirata de o gafa a Vioricai Dancila FOTO

Mircea Badea s-a suparat foarte tare pe Netflix Romania si si-a anulat abonamentul dupa ce echipa de social media a facut o gluma pe seama deja celebrei gafe orice om ii este teama de. marca Viorica Dancila.

Mircea Badea: Mi se pare ca PSD este o vaca de mare

Mircea Badea a comparat PSD-ul cu o vaca de mare, un mamifer acvatic extrem de docil. Mi se pare ca PSD este o vaca de mare. Stiti ce face vaca de mare? Vaca de mare e foarte mare. Sta ca o vaca asa, adica.

Mircea Badea, atac dur la adresa PNL: Sper sa dispara

Mircea Badea critica Partidul National Liberal dupa ce si-a asumat plangerea facuta de Ludovic Orban, liderul PNL, impotriva premierului Dancila. Orban a acuzat-o pe Viorica de inalta.

Peste 1.000 de joburi, disponibile pentru romanii care vor sa munceasca in strainatate

Peste 1. 000 de locuri de munca sunt disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate. Cele mai multe joburi sunt in Germania, Austria si Olanda.

Orban, mesaj pentru Dragnea: Va somez sa nu mai amenintati cetatenii romani! incetati campania de intimidare!

Ludovic Orban i-a cerut lui Liviu Dragnea sa inceteze cu amenintarile la adresa jurnalistilor, procurorilor si a celorlalti cetateni romani care isi fac datoria. Vreau sa fac si cateva precizari.

Tudorel Toader cere protectie pentru procurorul care il ancheteaza pe Lucian Onea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cere protectie pentru Elena Iordache, procurorul de la PICCJ care a inceput urmarirea penala pentru fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea. Amintim ca in cursul zilei de.

Finantare de pna la 200.000 de euro pentru firmele care dezvolta senzori, componente electronice sau obiecte inteligente

DIATOMIC, reteaua europeana a centrelor de inovare digitala, distribuie 1,5 milioane de euro pentru startup-urile si IMM-urilor care dezvolta componente electronice, senzori, obiecte inteligente pentru sectoarele sanatatii, agroalimentare si de productie. Afacerile pot aplica pana pe data de 15 iunie.

Anunt pentru soferii care vor sa circule prin centrul Capitalei! Ar putea fi nevoiti sa plateasca o taxa speciala

Soferii care vor sa circule prin centrul Capitalei ar putea fi nevoiti sa plateasca o taxa speciala. Anuntul a fost facut de City Managerul Capitalei, Sorin Chirita, fara sa precizeze, insa, care ar p.

Oficial: S-a introdus perioada de gratie la sanctiunile pentru cei care nu vor trece la casele de marcat cu jurnal electronic

Guvernul a aprobat joi ordonanta de urgenta care prevede acordarea unui termen de gratie de 3 luni in care nu se aplica sanctiunile prevazute de lege pentru nedotarea operatorilor economici cu aparate de marcat cu jurnal electronic, fara a modifica insa si termenele obligatorii de dotare, a informat Ministerul Finantelor intr-un comunicat remis StartupCafe. ro.

Ministrul Muncii vine cu vesti bune pentru firmele care investesc in zonele cu somaj peste medie. Vor primi ajutor de stat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, joi, la Craiova, ca in perioada urmatoare firmele care vor investi in zonele cu o rata a somajului peste media pe tara, vor beneficia de ajutor de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )