Libnet.ro
UNICEF

22:15

Mircea Badea: Poporul il merita pe Traian Basescu. Nu in totalitate, dar in integralitate

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Poporul il merita pe Traian Basescu. Nu in totalitate, dar in integralitate

Mircea Badea a comentat in cadrul editiei de marti a emisiunii in Gura Presei efectele disputei politice pe tema bugetului si a majorarii accizei la carburant. Si daca urca riscul de tara, care e problema?. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Reintalnirea cu fratii din Republica Moldova nu este un ideal de realizat pe termen scurt, dar trebuie sa ni-l asumam si sa-l afirmam/ Doar poporul de pe ambele maluri ale Prutului poate sa hotarasca

Presedintele Traian Basescu a vorbit duminica seara, in discursul sustinut la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Nationale, despre proiectul de tara a unirii Romaniei cu Republica Moldova, afirmand ca este un deziderat impartasit de cea mai mare parte a poporului roman, acela de a ne reintalni cu fratii nostri din Republica Moldova.

Presedintele Traian Basescu a decorat mai multi militari, la propunerea ministrului Mircea Dusa

La propunerea ministrului Apararii, Mircea Dusa, presedintele Traian Basescu a semnat, luni, un decret de decorare a mai multor militari, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Asadar,.

Robert Turcescu, castig de cauza in procesul cu Mircea Badea. Badea, obligat sa publice sentinta in 3 ziare

Robert Turcescu a castigat un proces impotriva lui Mircea Badea. Mircea Badea ar trebui sa-i plateasca lui Turcescu 1 leu, daune morale, potrivit unei decizii a Judecatoriei Sectorului 3. Sentinta poate fi atacata cu apel. In plus, judecatoria Obliga paratul sa publice, pe cheltuiala sa, considerentele si dispozitivul prezentei hotarari in trei ziare de larga circulatie, dupa ramanerea definitiva a hotararii, anunta paginademedia. ro.

Robert Turcescu a castigat procesul cu Mircea Badea

Robert Turcescu a castigat procesul intentat lui Mircea Badea pentru amenintari si instigare la violenta. Instanta i-a dat castig de cauza lui Turcescu, el urmand sa primeasca de la Badea daune morale de 1 leu si cheltuieli de judecata de 6008 lei.

Mircea Badea: Vreau sa fiu Dan Negru

Mircea Badea s-a saturat sa fie el. Realizatorul emisiunii in gura Presei vrea sa fie Dan Negru. Prietene, sunt atat de satul, de fapt sunt extrem de satul. Vreau sa fiu Dan Negru. Mi se pare foarte bine.

Mircea Badea: Ma anunta presa ca am pierdut un proces, insa e greu sa pierzi ceva la care nu te-ai prezentat

Mircea Badea a vorbit in editia de luni a emisiunii in Gura Presei despre cea mai recenta interactiune a sa cu justitia. Ma anunta presa ca am pierdut un proces, insa e greu sa pierzi ceva la care nu.

Mircea Badea: Ma uit la echipa FRUMUSETII. Faptul ca ei au zis ca sunt echipa FRUMUSETII e o dovada de umor

Mircea Badea a incercat sa castige voturi pentru echipa sa, cea a umorului, prin glume care au starnit rasul tuturor persoanelor aflate in platou. Ma uit la echipa FRUMUSETII. Faptul ca ei au zis ca sunt.

Traian Basescu nu semneaza memorandumul cu FMI

Presedintele Traian Basescu a decis sa nu aprobe memorandumul trimis de Guvern pentru avizarea negocierilor cu FMI, din cauza majorarii accizei la carburanti. Domnia sa a declarat ieri: Nu imi voi asuma aceasta masura antieconomica, impotriva intereselor Romaniei si a sanselor de relansare a economiei. Guvernul isi poate asuma sa-l trimita fara semnatura mea, dar eu nu semnez o crestere de accize la combustibil. Presedintele a anuntat ca a informat deja Fondul Monetar International FMI) cu privire la pozitia sa. --- * Update 07:09 Ponta: Presedintele Traian Basescu este lipsit de discernamant Premierul Victor Ponta considera ca presedintele Traian Basescu este lipsit de discernamant si afirma ca gestul acestuia de a nu aproba memorandumul cu FMI este o dovada foarte clara de iresponsabilitate, seful statului dorind sa se razbune impotriva Guvernului si a romanilor care nu l-au votat.

LIVE TEXT Traian Basescu: Am decis sa nu aprob Memorandumul pentru aprobarea negocierilor cu FMI. Motivul: majorarea accizei la carburanti este trecuta la obligatiile asumate de Guvern

Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara la Palatul Cotroceni ca a decis sa nu aprobe memorandumul trimis de Guvern pentru aprobarea negocierilor cu FMI din cauza majorarii accizei la carburanti. Nu imi voi asuma aceasta masura antieconomica, impotriva intereselor Romaniei si a sanselor de relansare a economiei, a spus Traian Basescu. Urmareste LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

Traian Basescu, declaratii de presa la Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu va face declaratii, marti, la Cotroceni, dupa discutia cu premierul Victor Ponta despre acordul cu FMI si bugetul pe 2014. Citeste si: UPDATE. Intalnire fara succes intre Basescu, Ponta, Chitoiu, Voinea si Isarescu, la Cotroceni. FMI asteapta pozitia Guvernului privind acciza pe carburanti Declaratiile vor avea loc la 18. 45, informeaza Administratia Prezidentiala. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )