Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mircea Badea, premiul Libertatea presei pentru curaj

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, premiul Libertatea presei pentru curaj

Mircea Badea a primit, duminica seara, la Sinteza zilei, premiul Libertatea presei pentru curaj, dupa ce a fost nominalizat pentru aceasta distinctie in luna iulie. Multumesc mult pent. continuă pe Antena3

Mircea Badea, despre cum s-a vazut protestul in cazul Oprea pe siteurile de stiri

Mircea Badea a relatat in emisiunea sa, in Gura presei, cum a vazut el protestul pe siteurile de stiri. Pentru mine a fost inceputul campaniei electorale in Romania. Sunt fan.

imi zice un hipster gras cu o gagica nasoala de mana: Ai parcat pe doua locuri. Mircea Badea, MESAJ DUR pe Facebook (FOTO)

Mircea Badea a publicat un mesaj pe Facebook, legat de o intamplare de sambata cand a vrut sa-si parcheze masina la Piata Universitatii. Parchez afara la Universitate. Doua.

Mircea Badea, mesaj dur pe Facebook. Ce a patit realizatorul TV la Piata Universitatii

Mircea Badea a publicat, pe Facebook, un text in care descrie o intamplare de sambata, din Capitala: Parchez afara la Universitate. Doua locuri libere. Unul dintre ele cu un stalp de ilum.

Mircea Badea, cele mai tari poante dupa cutremur

Mircea Badea a postat pe Facebook, dupa seismul din noaptea de vineri spre sambata, doua dintre cele mai amuzante glume pe aceasta tema. Cele mai tari poante de la cutremur: 1. Andrei Versace:.

Mircea Badea: Tara in care traim este absolut ingrozitoare in momentul asta. Nu-mi aduc aminte sa fi trait vreodata un astfel de moment!

Mircea Badea se declara foarte revoltat de faptul ca decizia justitiei in cazul primarului Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, despre care judecatorii au decis ca procurorii DNA i-au incalcat dreptul la ap.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )