Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea, despre cum s-a vazut protestul in cazul Oprea pe siteurile de stiri

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre cum s-a vazut protestul in cazul Oprea pe siteurile de stiri

Mircea Badea a relatat in emisiunea sa, in Gura presei, cum a vazut el protestul pe siteurile de stiri. Pentru mine a fost inceputul campaniei electorale in Romania. Sunt fan. continuă pe Antena3

Mircea Badea, despre curentul naturist: Mararul nu e leac de cancer!

Mircea Badea a comentat in editia de luni a emisiunii in Gura Presei, curentul naturist care face furori pe internet, referindu-se in mod special la articolele care promoveaza plantele ca fiind leac.

Mircea Badea: Tara in care traim este absolut ingrozitoare in momentul asta. Nu-mi aduc aminte sa fi trait vreodata un astfel de moment!

Mircea Badea se declara foarte revoltat de faptul ca decizia justitiei in cazul primarului Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, despre care judecatorii au decis ca procurorii DNA i-au incalcat dreptul la ap.

Scriitorul Mircea Cartarescu, despre Olivia Steer: Nu cred ca oameni ca ea trebuie blamati, ci priviti cu tristete

Scriitorul Mircea Cartarescu scrie, pe Facebook, ca Olivia Steer e o victima, aproape o martira si ca trebuie sa-i dorim sa iasa, daca va putea vreodata, de sub fascinatia nefasta care-o schimba, dintr-o femeie plina de calitati, intr-o panorama-a desertaciunilor.

Mircea Cartarescu, despre Olivia Steer: Nu cred ca oameni ca ea trebuie blamati, ci priviti cu tristete / Nu cred ca lucrul cel mai bun e sa o zdrobim cu ura, ca orice martir, se va bucura de asta

Celebrul scriitor Mircea Cartarescu afirma ca se gandeste cu teribila tristete la activista antivaccin Olivia Steer care a avut ghinionul sa intalneasca, in setea ei de adevar, o cauza nedemna de o fiinta ca ea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )