Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea: Tara in care traim este absolut ingrozitoare in momentul asta. Nu-mi aduc aminte sa fi trait vreodata un astfel de moment!

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Tara in care traim este absolut ingrozitoare in momentul asta. Nu-mi aduc aminte sa fi trait vreodata un astfel de moment!

Mircea Badea se declara foarte revoltat de faptul ca decizia justitiei in cazul primarului Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, despre care judecatorii au decis ca procurorii DNA i-au incalcat dreptul la ap. continuă pe Antena3

Mircea Badea, despre curentul naturist: Mararul nu e leac de cancer!

Mircea Badea a comentat in editia de luni a emisiunii in Gura Presei, curentul naturist care face furori pe internet, referindu-se in mod special la articolele care promoveaza plantele ca fiind leac.

Patraru santajistu?! Mircea Badea ataca: Idolul angajatului lunii de la corporatii, intr-un dosar cu procurori si SRI-isti?

Mircea Badea sugereaza in stilul sau caracteristic faptul ca Dragos Patraru, realizator al emisiunii Starea natiei de la Digi 24, ar aparea in interceptari cu procurori si.

Asiguratorii: Plafonarea preturilor RCA va crea efecte negative din ce in ce mai greu de controlat si reparat/Dupa cele 6 luni in care tariful este plafonat, vom asista, cel mai probabil, la o revenire la tarife sustenabile

Prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului referitoare la plafonarea preturilor primelor RCA si la elementele care vor fi luate in considerare in calculul tarifelor de referinta, asa cum au fost comunicate de catre ASF, vor crea pe termen mediu si lung efecte negative din ce in ce mai greu de controlat si reparat, a anuntat luni Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR). 'Cel mai probabil, dupa incheierea perioadei de sase luni in care tariful este plafonat, vom asista la o revenire la tarife sustenabile pentru asiguratori, situatie care va crea din nou perceptia unor noi cresteri necontrolate si a unei piete dezechilibrate', spune uniunea asiguratorilor.

Mircea Badea: Nu vi se pare ca e o miza personala?

Tribunalul Bucuresti a declarat marti ca fiind nule mai multe probe stranse de anchetatori in dosarul in care primarul municipiului Craiova, Lia Olguta Vasilescu, a fost trimisa in judecata.

Covasna devine prima regiune din tara care lanseaza propriiile pachete turistice

Covasna este prima regiune din Romania care lanseaza propriiile pachete turistice si, totodata, un web site de promovare a zonei, visiteazacovasna. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )